Buna!
Hai nu pune botu`, esti copil? Daca ti-am zis c`o sa vin, o sa vin.;;
Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste, Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!"""
Baieti ca tine gasesc peste tot, poti sa pleci... Ma doare`n cot, hai bye`bye... Ramai cu bine. Vezi ca intreaba curvele de tine
"Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada. Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada!""
as ierta-o dar poate gresesc as suna-o dar nu indraznesc... vorbele spuse la cearta m-au ranit ink odata
""Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi
Sentimentele au cazut acum peste trupul meu:X.Mai ales cand am simtit din plin sarutul tau :*. In brate sa te strang
Te Iubea Fraiere! Chiar Te’a Iubit Candva; x Priveste’o Dar Stai Departe, Acum Nu Te Mai Vrea! E Mult Prea Tarziu Pentru Regrete, Tot Ce’si dOreste e Sa pOata Sa Te Uite
Chiar daca uneori greseste Si nu crede in Tine.Ea te iubeste Prostule! si Tine la Tine!
"Fa`ma nebuna. spune`mi ca visez prea mult.dar nu`mi spune ca n.am pentru ce sa lupt
Traiesc intr-o lume de vis. unde totul e permis!:-x
Instantaneu' prin portofel poza mea ai cautat'o. Dar ai uitat ca din lipsa de spatiu candva ai aruncat'o.
. Realitatea` e mult prea dura atunci cand dai de greu! Visele` se spulbura aproape instantaneu`! happy
Spune`i -STOP- cand te streseaza. Explica`i ca exagereaza. nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza
PahareLe sus shamPania sa Curgha :X RespecT pentru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa
Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa.dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?;>
ImpReSii de daMA cNd loMEA ma AclAma. Tu vrei Un fiLm ERoTIKk.hee hee Dar o Sa IaSa o DRaMA! happy
diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul.sa nu uitam ca exista...
pAA!
Beibiix2012 întreabă:
Ancik33 întreabă:
AndreeaAyda întreabă: