| bombo9 a întrebat:

Vreau niste statusuri pentru lumea care ma >invidieaza: pentru cele mai misto

Răspuns Câştigător
| Coriii a răspuns:

°Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanui... alege... sper ca tziam fost de ajutor. si vezi ce faci cu fundita aia laughing)

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Fiti binecuvintati ca m-ati cunoscut"

soothe
| soothe a răspuns:

E bine sa nu iesi in evidenta prea mult. Viata, de cele mai multe ori "tunde" varfurile. Iesi in evidenta prin modestie. Pe asta nu se supara nimeni.

| nobody_7406 a răspuns:

Cauta pe google ca sunt o droaielaughing sau poti cauta prin versurile manelelor ca sigur gasestihappy m-am saturat sa le vad peste tot... dar am si eu o intrebarebig grin De ce esti asa invidiata de lume, draga?

| claudiu89 a răspuns:

Cine te-ar invidia pentru cat de inganfata esti?

| HBK a răspuns:

Invidiosii vor muri, dar invidia niciodata. E mai bine sa fii invidiat decat compatimit.

| freehugs a răspuns:

Care te "invidieaza"...ai si tu dusmani?laughing

| Aurelia_6050 a răspuns:

"Cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe... vor doar sa ma schimbe, pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata" happy

| Alii a răspuns:

"[:X].~~`~~Cei care ma critica si invidiaza...big grinbig grinbig grin, Vor vedea in mine. Cea ce ei nu pot fi nikioadata:X.~~`~~[:X]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fata pe net sunt sute ...asa ca kuta pana nu mai poti si idem nobody :* pooop male la voi:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PulA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt bine cand lumea ma invidiaza pentru ca vor sa ma scchimbewinking

| George55 a răspuns:

PilA

Întrebări similare