| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Vreau niste versuri de prietenie:X si cateva emo. Urgent VA ROG!

Răspuns Câştigător
| LoveJames a răspuns:

Prietenia este atat de greu de descris in cuvinte, incat te simti dezarmat in fata miilor de ganduri pe care le nutresti fata de acest concept. Cu toate acestea, atunci cand te gandesti la un prieten este imposibil sa nu constientizezi trainicia acestei notiuni.
Prietenia adevarata este ca o floare rara, asa cum prietenul adevarat... este cel care te accepta asa cum esti si te ajuta sa fii mai bun. Nu-mi trebuie multi prieteni, imi este de ajuns chiar si un singur prieten adevarat pentru ca el este persoana cu care poti sa-ti impartasesti gandurile si care se bucura pentru tine chiar si pentru lucrurile marunte.

Emo:In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu iubirea mea

Daca inima te lasa la mine sa te gandesti trimite-mi macar un msg ca sa vad ca ma iubesti

Am plans, am suferit, am pierdut atatea … totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi …

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc

De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as
mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie
de nimic

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna

Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare

As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea

Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pentru tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva sper ca esti bine

0 răspunsuri: