| Huscky a întrebat:

Vreau o farsa amuzanta pentru un prieten drept razbunare, dar sa fie undeva afara! ♥

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Acum depinde daca esti dispusa si sa acorzi un anumit buget acestei farse.
Ce au facut o data 2 fete din clasa de la mine unui baiat? I-au dat 10 lei unui tip,ala s-a prefacut ca trece pe langa acel baiat,l-a luat la rost ca "Ce se uita asa,etc..." Ala se speriase rau de tot caci tipul era mare...II zicea ca "Stie el ce i-a facut lu' nu stiu care,ca nu ii este rusine?" (Ca l-a batut pe fratiorul sau sau ceva de genul) Asta zicea "Tipule, calmeaza-te,ma confunzi." S-a sprijinit asta mare pe umarul lui si a inceput sa rada, se speriase tipul ala sa moara nu altceva rolling on the floor Stiu, generatia mea e plina de nebuni, nu?
Altceva, ca sa-i faci pe strada nu prea stiu.
Succes!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Sa-i spui ca te duci la manastire...

| notefree a răspuns:

Daca vrei sa eu faci la unu am niste idei
1Inprumutai telefonul daca este android exista o aplicatie ecran spart geniala face sa para cai spart
2 Mergeti la piscina si vorbesti cu cineva sai fure haine
3 Daca are ceva parinti sa zicem mai stricti pune-i un pachet de tigari in buzunar sau unde sa nu observe
4 Mergeti la padure sau undeva fara semnal departe te îmbraci în tricou alb pui cu tine un cutit duci niste checiap cand sunteți acolo te duci undeva sa nu te vada torni checiap, iei cutitul in mana si zici ca vrei sa mori o sal speri de se c**a pe el

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Bagi o ata printr-o mentosana, dupa o pui in cola si inchizi capacul, si tai ata ca sa nu se vada. El cand o sa o deschida o sa ii sara toata cola in fata (sa fie cola dietetica)

| Stefanastefaniastefana a răspuns:

Ice bucket challange pe neasteptate

| OnlyForMyXoXo a răspuns:

Daca e baiat duceti-va pe o banca si vopsesti cu ceva rosu unde sa se puna si cand se ridica ii ziciOMG NU CRED ESTI ROSU...TI-A VENIT MENSTRUATIA... POTI FACE COPII.....eu am facut-o si e foarte funny.merita incercata
Funda P.s merge si daca e fata