| delena a întrebat:

Vreau parerea voastra! Am o prietena care este cu un baiat de vreo doua luni. S-a nimerit ca acel baiat sa fie tocmai varul meu.happy. Ea este putin mai inalta decat el, dar nu se observa mare diferenta. Insa ei i-au spus cateva persoane ca nu le sta bine impreuna si i-a intrat ideea asta in cap. El are 18 ani, iar ea 16, deci varsta nu e o problema si nici diferenta pe care o deranjeaza pe ea. Se potrivesc de minune. Voua vi se pare ca ar fi vreo problema? Dati-mi si mie idei ca sa ii ajut sa treaca peste, iar ea sa nu mai fie asa deranjata de chestia asta.

Răspuns Câştigător
| moniii a răspuns:

Nu ...nu conteaza daca lor le place si se inteleg bine nu trebuie sa mearga pe coneptile oamenilor... daca li se zice asa ceva inseamna ca is invidioase persoanele care o ziwinking
zi sa stea linistita sa nu se ia dupa vorbe:*

:X
fundita:*

2 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Nu este nici o problema. Daca se iubesc, totul este perfect. Cuplurile nu trebuie sa fie complexate de varsta sau inaltime ci doar sa stie ce vor si sa lase gura lumii sa vorbeasca ( sa aiba grija unul de celalalt si sa ignore oamenii care vor sa le distruga iubirea).
Succes!

| mary_2630 a răspuns:

Eu zic ca nu trebuie sa o intereseze parerile altora daca ei 2 chiar se plac big grin poate cei care ii spun acele lucruri sunt invidiosi sau invidioase happy