Cum de ai stat cu un om ce iti vorbeste in halul ala? Cum sa te injure si jigneasca asa? Eu trimitem pe cineva dupa el sa ii rupa capul in secunda doi.Adica cu ce drept vorbeste asa? Pentru ca ai realizat ca e retardat si nu i-ai mai dat o sansa?
Trebuia sa scapi de el tu de mult sa ii dai block peste tot dar nici acum nu e tarziu, deci nu ai facut rau.
Eee nu mafioata dar cunosc niste lume ...
Pai la nervi aia iti dai seama ca nu stai cu mainile in san.Te hartuieste, iti trimite mesaje, te suna in disperare, te jigneste si injura iti dai seama ca nu si-a gasit nasul si pe cineva care ii mute falcile da nu e tarziu.
Acuma nu a facut bine ca a umblat cu un baiat din ala asta e logic, dar poate nu avea de unde sa stie ca e retardat ...ca uni la inceput par normali.
Cum vine asta: iar eu nu prea ii raspundeam"? Pai ori ii raspundeai, chiar si 2 cuvinte de-i scrieai sau nu.
Da, bine i-ai facut.
Parerea mea este ca e un idiot si ca e mai bine ca relatia voastra s-a terminat.
Imatur & stupid. E ofticat ca nu cedezi si nu va impacati, nu stie cum sa-ti mai atraga atentia. Ridica-ti standardele, nu meriti asa ceva.
Elenastoica9 întreabă: