| andri22 a întrebat:

Vreau raspunsuri de la toti va rogbig grine ce viata e dura, pentru ca ne indragostim si iubirea nu prea ne da sanse in viata?

Răspuns Câştigător
| preot50 a răspuns:

Buna ziua ma numesc Costica si sunt preot,am sa te ajut si sa te fac sa intelegi despre tot ce vrei daca ai vreo intrebare pe care vrei sa mi-o pui personal trimite-mi un mesaj iar eu te voi asigura ca o sa iti raspund, crede-ma!
Viata nu e dura, este frumoasa conform bibliei:iubeste-ti viata ca sa te iubeasca si ea pe tine! Ea este asa pentru ca o facem noi sa fie rea, dura, fiule! Dragostea e oarba ai mare grija pentru ca din om face multe si sa nu te indragostesti de cine nu trebuie poate ca acea persoana nu iti vrea raul sau binele ai grija! Doamne ajuta.

4 răspunsuri:
| AdElA96 a răspuns:

Buna! Viata sa stii ca nu e dura, poate noi oamenii sunt mai egoisti dar viata ne ofera lucruri frumoase de care putem profita daca sunt deschisi la o viata in care sa iubim necondintionat, Stiu e greu sa iubesti pe cineva caruia poate nu-i pasa de sentimentele tale insa fii sigur ca intr-o zi va regreta caci o iubire sincera si adevarata nu poate fi inlocuita cu nimic. Parerea mea este ca noi mereu cautam afectiune si intelegere prin oamenii pe care-i avem in jurul nostru, iar aici trebuie sa fii atent cui ii ceri afectiune. Perfecti nu suntem dar intelegatori, amabili si mai ales indragostiti putem fi deoarece noi am fost creati dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu deci in noi se afla o divinitate pe care trebuie sa o lasam sa ne invaluie. Nu stiu daca te-am lamurit, sper doar ca vei intelege mai bine ca dragostea ne guverneaza pe toti si trebuie pretuita indiferent de la cine vine acea iubire! Sa ai o zi frumoasa.

| OoBunnyoO a răspuns:

Viata nu este mereu dura. Are suisuri si coborasuri. Depinde in special de persoana pe care le traieste. Daca este vorba despre o persoana care se axeaza numai pe esecuri, viata o sa i se para dura. Conteaza foarte mult persoana si nu intamplarile. Cand o sa inveti sa constientizezi, sa te axezi si sa te bucuri de lucrurile pe care le ai si pe care le-ai obtinut de-a lungul timpului, vei vedea ca viata nu ti se va mai parea asa de nasoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa e viata, noi ne batem joc de ea si ea de noi.

| andri22 explică:

Va multumesc mult parinte ca vreti sa ma ajutati dar chiar nu stiu ce sa ma mai fac, ca viata ne joaca feste ne indragostim cum ati spus si dumneavoastra de cine nu trebuie si chiar e oarba dragostea cateodata! va multumesc mult si daca nu va suparati imi puteti raspunde la o intrebare pe privat!