anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau relatii sexuale si nu stiu cum sa o incep?
ma ajutati?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te precipita ca mai tarziu o sa-ti para rau.

| corolav a răspuns:

Încearcă pe șoseaua de centură.

| 211wasgnij a răspuns:

In primul rand ai nevoie de un partener. De unde il iei? Iesi prin cluburile de noapte si-l vei gasi.
Este nevoie de un spatiu pentru a va desfasura in liniste, preferabil la el decat sa te prinda ai tai in toiul faptelor.
Ca sa nu apara un mic omulet dupa 9 luni se recomanda anticonceptionalele, se gasesc in orice farmacie, mizati pe prezervative fiind destul de ieftine si protejeaza si impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
N-ar strica sa cumparati si lubrifiant sexual care amplifica placerea.
Verifica-l pe individ cu atentie. sa nu aiba paduchi lati ca garantat iti doneaza si tie cativa, esti salvata daca padurea ta e taiata complet.
Distractie placuta si pofta mare!

| ToKen a răspuns:

Categoric.
Ia zi.de ce ai nevoie?
Lasa nu-mi zi.

| meriuss a răspuns:

La un show, la o petrecere,te simti bine stai cu cine vrei sa-ti faci de cap,mergi intr-un loc mai retras unde sa fiti doar voi, vorbiti, nu prea mult ca pleaca tot farmecul, si de-acolo vine de la sine.Sau mai simplu o sticla de vodka, strigi in gura mare ce vrei si sigur se gasesc voluntari happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar esti hotarita sa-ti distrugi viitorul asa devreme?

| nobody05 a răspuns:

Tind sa cred ca intrebarea asta e o gluma. Daca totusi ma insel, nu-ti pot spune decat:"Cere si ti se va da!"Un partener "dispus " gasesti absolut oriunde, desi personal cred ca faci o mare greseala.Nu trebuie sa cauti metode.E mult mai ok sa lasi lucrurile sa vina de la sine.