Hmm cs 1.6 este cel mai frumos joc. daca ai mouse bunicel :X un calc smecher. niste reflexe... faci pe orcine. cs imi pare cel mai reusit joc. din Shootherele care le-am jucat! o avea el multe bugguri. si grafica mai Slbutza :-x ( 1.8 are o grafica mai smekera. da pana mea eu raman cu 1.6 al meu :-X ) bft (FuNdiTsa?!)
Eu stiu ca multi dintre voi sunteti cu CS dar acum Wolf Team mi se pare mai calumea decat CS voi nu ati incercat sa vedeti diferemta in CS ai 2-3 tipuri de a juca si cand mori tr sa astepti sa termine toti pe langa wolf team daca ai intra intr-un Deadmech acolo poti muri de cate ori vrei pana o sa ajungi la finalul misiune adica 8vs8 primi la 160.Eu m-am lasat de mult de CS si am intrat in Wolf Team numai incercatil si o sa vedeti diferenta si grafica si hartile sunt mult mai frumoase decat in CS bft.
Smeck15, tu cam vorbesti prostii
FPS faine (daca stii sa joci) roject Blackout, Wolf Team, Cross Fire, A. V. A., WAR ROCK, Point Blank, Combat arms, Repulse, COD4MW
Ie adv Wolf Team ie super tare si are o grafica buna si poti sa faci ceva in sens ca poti creste in grad si asa dar in cs nu faci nmc si te plictiseste repede