anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa aflu daca baiatul de care imi place ma iubeste sau nu .....eu sunt rac el este nascut la 12 noapte intre fecioara si balanta

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ce coincidenta si eu sunt intre fecioara si balanta, si de obicei citesc ambele zodiihappy...eu stiu ca atat fecioara cat si balanta se potrivesc cu racul... dar nu poti sa stii daca te iubeste prin asta... dar totusi poti sti daca sunteti compatibilibig grin

| just4fun_8801 a răspuns:

Si cum iti dai seama din prostiile astea daca te iubeste sau nu?

| irimescumanole_2488 a răspuns:

Icnoral o perioada si vezi daca el te cauta des si insista, anseamna ca simte ceva pentru tine, dar nu stii daca te si iubeste pana nu ti, o spune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ohhhh daca e nascut la 12 noaptea sigur nu te iubeste. sad ce pacat. Daca ar fi intre scorpion si fecioara ai fi avut sanse, dar asa...
Ia-ti gandul si cauta unu care este nascut dimineata pe la 7. Este cea mai buna potrivire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu iubesc un baiat si imi este foarte greu el ma enerveaza ma gadila si elte chesti si am fost cu el si regret ca atunci am acceptat deoarece nu trebuia si acum as da orice nu chiar tot s-a fiu cu el crede-ma nu e usor s-a cuceresti in dragoste un baiat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este fecioara si este nasut la amiaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu conteaza ce zodii sunteti conteaza doar daca iti da semne de iubire spre ex:daca te ignora inseamna ca nu vrea sa se dea de gol iar daca mereu te baga in seama iti zambeste sau de multe ori roseste cand vorbesti cu el inseamna ca este mort upa tine dar ai grija ca de multe ori vrea doar sa isi bata joc de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt gemeni el e scorpion pe data de 11 noiembrie

Întrebări similare