Sincer eu n'o sa ma apuc sa citesc vreodata o carte scrisa de o persoana de o varsta cu mine.
Sunt unii autori cu o varsta, cu o cultura generala foarte bogata care doresc sa-ti transmita prin respectiva carte ceva, sa inveti ceva.
Dar de la una de 17-18 ani ce mesaj poate ea transmite? Sincer eu unu cred ca sunt fite de vedeta.
Oh doamne! ce va pasa voua ce citesc eu? eu doar am intrebat daca stiti de unde o pot citi. de ce v-ati mai obosit sa raspundeti daca nu aveti nimic interesant de impartasit? mie imi place aceasta cantareata si aceasta carte este una autobiografica si pe mine ma intereseaza. chiar nu-mi pasa parerea voastra!
Daca nu-ti pasa parerea lor atunci dc ai mai pus aceasta intrebare? si nu trebuie sa te infurii asa ca nu ti-a dat nimeni in cap...calma
Dc va mai obositi sa rasp? ca sa nu fie asta o intrebare fara rasp? lasati loc pentru. cei care chiar vor sa ajute.
Buna:*...nu te infuria pe ei...nu stiu ce vb si rad de sentimentele altora.cunosc multi oameni de-astia, vedeti de treaba :D! Si eu am cautat-o pe fff multe siteuri de downlodat, dar nu am gasit-o
daca vrei s-o cumperi o gasesti pe http://www.amazon.com/Miles-Go-Miley-Cyrus/dp/B003UYV1PG/ref=sr_1_1? s=books&ie=UTF8&qid=1290181666&sr=1-1 si acolo poti si sa-i citesti inceputul la "look inside". Sper sa apara si in rom in scurt timp. Sper ca ti-a fost de ajutor :*:*:X
Twister09 întreabă: