Pai eu am vazut o carte. sub forma de calendar cu un proverb sau o zicala despre prietenie pentru fiecare zi a anului.Am vazut cartea la,, Cartea cu nisip" si la,, Carturesti" si chema ceva de genu Prietenie in365 de zile sau ceva de genul..in orice cazi sunt 2 carti de genul a doua e Chicoteli in 365 de zile. si arata la fel ca si format..aia cu prietenia o sa i-o fac si eu cadou celei mai bune prietene..bafta a si o felicitare haieosa..sau in orice caz ai putea sa ii personalizezi un puzzle cu o poza cu voi doua
succes^.^
E foarte frumos ca ai o prietena pe care o consideri "Cea mai buna prietena a ta".
Eu am mai multi pe care ii consider "Cei mai buni prieteni. " si e unul dintre cel mai placut sentiment...
Pai... O poti intreba ce-si doreste si ii poti lua acel lucru. Sau, o bratara cu "Bff. ". Bafta! Si va doresc sa ramaneti bff!
Buna..pai ii poti cumpara un lantisor de argint foarte finut ( la toate fetele le plac acest cadou), un parfum placut, o geanta, o caseta de bijuterii, o bratara, o rochie..etc. Sper sa gasesti cv si scuze k nu ti-am pus cu site-uri dar imi e foarte somn :*succes