Buna! Incearca sa vorbesti cu el pe messenger, ca altfel te cam emotionezi (asa patesc eu ). Intreaba-l si tu cum ii mai merge cu fata aceea si daca zice ca este foarte bine, spune-i "Speram sa-mi spui altceva..." el mai mult ca sigur te va intreba "cE?'' si ii poti spune ca iti pare absolut foarte rau pentru ce ai facut si roaga-l sa-ti mai dea o sansa, promite-i ca totul va merge din nou ca e roate, ca totul va fi OK. Ai grija numai sa nu iti puna conditii, pentru ca te pti abate de la ele si te va pune intr-o lumina proasta. Daca totusi face asta, spune-i ca daca nu se va comporta mai bine, il bagi la ignor. Chiar pune-l dar scoate-l dupa vreo 10 minute Vezi reactia lui si cred ca te va accepta din nou ca iubita lui!
Sa speram ca totul va fi bine intre voi! :X:X:X
Eu am avut iubit 10 luni.am facut mici greseli gen mesaje primite de la alt baiat si s-a despartit de mine.acum e cuplat cu colega'sa.au trecut 3 saptamana de cand nu mai suntem impreuna si ii vad zilnic la scoala. aseara ne'am dat intalnie, i'am mai cerut o sansa si nu a vrut sa mi-o acorde.la final m'a luat in brate si m'a sarutat vre'o 10 min... :-s nu stiu ce sa mai cred. gen fa cum am facut eu : suna'l zi ca trebuie sa va intalniti urgent sa vorbiti ca ai o problema ...macar incerci P. S. tipa va fi omorata in 2 zile Nu suport sa il atinga alta