Si eu sunt la fel am inceout sa nu mai invat, sa nu mai scriu.si uneori ma simt nasol cand ceilalti ies mereu "in evidenta"prin "inteligenta "lor!am incercat sa fiu cum am fost, dar nu prea am reusit! eu invat dupa masa si dimineata pana plec la scoala.stau la pc si nu imi mai scriu... te sfatuiesc sa nu stai prea mult la pc.sa-ti faci timp pentru teme si lectii
sper sa iti fie de ajutor:*:*:*
Da fiecare are in viata astfel de momente, incerca sa inveti mai mult gandeste-te ca o faci pentru tine si pentru viitorul tau, dar si pentru cei dragi tie:*... Ia un coleg/colega care e un exemplu in clasa si incerca sa iei note mai bune ca el/ea si asa vei reusi, ai nevoie de multe ambitie!
Succes:*!
Oo exact prin aceesta chestie trec si eu acum. dint-o data am intrat intr-o depresie am devenit foarte pasiva.in ceea ce priveste starea mea de acum nu am ajuns la un nivel inalt dar incerc sa ma straduiesc sa fiu ceea ce am fost candva
incerc sa depasaec momentul cu ajutorul familiei, surorii mele care o credeam cea mai pisaloaga sora din lume si tot aveam impresia ca se tine nu mai dupa capul meu si ca e enervanta dar acu ajutorul ei am reusit cat de cat sa imi revin
eu te sfatuiesc sa revii la realitate si daca ai frati mai mare asa ca mine si ti se pari pisalogi pretuiesteti ca stiu ei ce stiu.incearca sa iti aduci aminte de momentele care te faceau fericita sau mai excat ce te facea sa te simti mai bine
incearca sa te axezi pe ceva ce iti place
ridica capul si mergi mai departe
pentru mine a contat f mult sa stiu ca cei din jurul meu au incredere in mine si nu merita sa-i dezamagesc, parintii au avut incredere, profesorii imi spuneau ai sa vezi ca tu ai sa revii cea de dinainte si era un sentiment care ma face sa ma simt mult mai bine cand vedeam ca cei de langa mine cred in mine
sper sa te ajute ceea ce ti-am povestit
Take Care!
Si eu am trecut prin asta, iar cei care mi-au deschis ochii au fost parintii si am depasit acea depresie.
Dar ca sa o depasesc a trebuit sa imi doresc foarte tare sa redevin cine eram. Am redevenit fetita aia aruia ii pasa de scoala luandu-ma la intrecere cu cei mai bun ca mine.Incearca si tu!
Ceau
Si eu trec prin asta, nu ma mai recunosc eu pe mine, uneori sunt unele perioade ale vietii care te schimba si care te fac sa devii indecis, dezamagit de tine, confuz...
cred ca lumea nu are nevoie de alta fata incearca sa te lupti cu tine si sa castigi, sa devii ceea ce ai fost...eu una asta am de gand, pentru ca eu nu ma simt bine in aceasta gandire profunda si in aceasta noua fata.nu ma caranterizeaza si nu sunt eu
bafta!:*:*
Sunt in aceeasi situatzie```momente pe care as fi crezut ca le voi trai doar pe la 16 ani...
Am trecut prin asta
dar eu mi-am revenit.
Tine mai mult de ambitia ta.
E doar dorinta de a vedea cum e sa fii altfel :d
Eu am orgoliu destul de mare, si intotdeauna am avut un concurent pe care vroiam sa il intrec, si de cele mai multe ori reuseam, tot timpul am fos cea mai buna din clasa. Dar metoda asta are si dezavantaje, cum scade si adversaru scad si eu, asta ar fi o metoda.Sau poti incerca sa iti folosesti memoria auditiva, adica sa iti inregistrezi lectia pe mp3/mp4 sau pe telefon ca au functia "inregistrare" si sa o ascuti pana cand iti intra in cap
Sper ca te-am ajutat!