| MorphineGirl a întrebat:

Vreau sa fiu perfecta! sau cel putin aproape de perfectiune si nu stiu cum sa ajung sa fiu perfecta din cap pana in picioarethinking adica vreau un corp, un ten si un par perfect cum sa le obtin?

11 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

Cred cel mai bun e sportul.
I-o zic ca e cam greu s-a fi tu insuti daca esti bolnav.

| Marius94_5839 a răspuns:

Adica joci rolul omului mediocru' nemultumuit de statutul sau si care vrea sa atinga idealul de perfectiune?:))

Din punctul meu de vedere, ceea ce ai enumerat tu mai sus, nu este ideal de perfectiune, ci mai degraba idei boschetaresti, care le-ai asimilat din societatea ignorata, si tampita in care traiesti.

Nu poti face asta pe TPU. Citeste si tu ce au spus inteleptii, dar cred ca ai sa fi foarte dezamagita. Iti recomand pentru inceput Luceafarul de Mihai Eminescu.

La fel ca tine, si eu am vrut sa imi depasesc conditia, care era foarte similara cu asta: http://www.youtube.com/watch?v=T_34tpg2994&feature=relmfu

iar dupa ce am reusit mi-am dat seama ca sunt un tampit si ca trebuie sa o iau de la capat.

| Nayuky a răspuns (pentru Marius94_5839):

Multi isi doresc sa arate perfect, putini au curajul sa recunoasca..nu mi crotica atat, poate ea are un caracter diferit fata de tine si pote chiar ar fi fericita.^.^

| MorphineGirl explică (pentru Marius94_5839):

O intrebare cam stupida...asculti Cedry2k?

| Marius94_5839 a răspuns (pentru MorphineGirl):

Nu.

| Kramerwalt a răspuns:

Nu exista perfectiune, nici frumusete, fi tu e chiar asa de greu?

| MorphineGirl explică (pentru Kramerwalt):

Nu sunt multumita de felul in care aratsad

| Kramerwalt a răspuns (pentru MorphineGirl):

Inearca sa fi!

| Kramerwalt a răspuns (pentru MorphineGirl):

In ochii multor persoane tu esti cea mai frumoasa asa cum esti!

| ioana1122334455 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Da, e greu, exista perfectiune