| Carina2 a întrebat:

Vreau sa fiu populara in scoala.Ce trebuie sa fac?

9 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Trebuie să ai cunoştiinţe multe în şcoală! Cu cât te cunosc mai mulţi elevi cu atât eşti mai populară.Fă-ţi prieteni mulţi şi atunci o să te ştie toată şcoala.
Singura modalitate de a fi cu adevărat populară este să te comporţi ca o piţipoancă în ziua de azi.Aşa ajungi mai repede populară, dar din păcate poţi fi numită cum a zis şi @CoMyYySiAtat, rişti să fi numită paraşută.

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, insa singura modalitate de a deveni popular in ziua de azi este sa te imbraci si comporti ca o pitzi... sorry, but this is the true! Si chiar si asa risti sa fi numita parasuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flash your tits, babe.

| doreal a răspuns:

Trebuie sa fi cu prietena cu o fata populara ( popularitatea te molipseste) trebuie sa te imbraci misto, sa inveti bine etc, de aceea aceasta boala nu este pentru mine, doar invatatul happy

| Northern a răspuns:

Ăm,dacă stau și mă gândesc bine, întrebarea ta e lipsită de sens.
Ori ești popular, ori mergi la școală(când zic ''mergi la școală'' mă refer la faptul că mai și înveți, așa, din când în când).

| einenebun23 a răspuns:

Pai incearca sa intri intr-o gasca populara si sa te imbraci mai modern. Din pacate cam asa e in ziua de astazi.

| 2B a răspuns:

Buna! Popularitatea nu prea o sati aduca,prea multe poate o sati multi dusmani si cativa prieteni! Dar totusi daca vrei sa fi populara,comportate frumos si vb cu toata lumea cunoaste si tu multa lume mai ales oameni populari si o sa te faci remarcata,Poti sa-ti faci un blog si sa inviti mai multi prieteni sa ti se alaturate atunci ceilalti vor fi si ei interesanti de lucrurile tale si o si fi cunoscuta, totusi incearca sa nu devi prea autoritara sau rea, pentru ca nu bine, iti urez success si sper ca te-am ajutat, sa devii populara! Mult success in continuare!

| badboybitter a răspuns:

Comunicarea este cel mai bun mod de a te face cunoscuta. Implicate in activitati.

| AndutzaTa a răspuns:

Da...cu toti vrem asta, si sa stii ca totul depinde de tine! Noi putem sa-ti dam o mie de sfaturi, dar totul depinde de personalitatea ta. Majoritatea persoanelor populare sunt acelea care au vreun talent, cum ar fi: dansul, muzica sau desenul (daca te pricepi la astea incearca sa te faci remarcata); un alt lucru care ne aduce popularitate sunt notele mari sau ceva mai simplu o relatie cu cel mai dragut baiat din scoala! Altii care sunt populari se pricep la sport sau sunt olimpici! Altii se imbraca la moda sau participa la diferite concursuri! Asa ca vezi la ce te pricepi tu mai bine si arata-le tututror ca esti foarte buna la acel lucru! Insa eu cred ca popularitatea nu prea conteaza...important e ca prietenii tai sa te considere grozava si ca tu sa te apreciezi!