| HinnaBunneh a întrebat:

Vreau sa fiu scene...
aveti idei despre cum sa ma imbrac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe unde vrei [ pe internet ] "scene queens " si vezi tu ce preiei din stilul acelor fete.

10 răspunsuri:
| Cleona a răspuns:

Tu ai trebui sa te imbraci in negru si roz ca doar esti emo!

| ovidiu_5339 a răspuns:

Îmbracă-te prin dezbrăcare de ziua sfântului Anton. Cred că ar merge.

| mrsolo a răspuns:

Eu zic sa te uiti pe site-uri la firme cunoscute, si vei fi in pas cum noul trend happy

| asphyxiated a răspuns:

A. penal?!

| anonim.kid a răspuns:

Si mie imi place scene queen bwapeace sign.
Inspirate de la Kiki Kannibal, Dakota Rose, Audrey Kitching ele sunt cele mai faimoase.
Da oricum sa si stil e destul de scuphappy.
App de unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand...Nu copia...
Trebuie sa ai un stil propriu. Sa iesi in evidenta cu ceva nou.
Incearca accesorii muuulte si colorate.Bling Bling etc. bla bla. dar nu cocalarisme.
Incearca haine sau accesorii funny...gen cele cu hello kitty.
Skateri sau converse.sau balerini cute. Si, apropo toate "scene queens" au fost alese de pe myspace sau orice site de genul.Pentru a fi scene, trebuie sa interactionezi ff mult pe net.Multe profiluri pe diferite siteuri. Poze. dar nu cu telefonul mobil.Trebuie sa fie cat mai artistice.Plus ca tunsoarea si culoarea(cat mai multe culori indraznete)conteaza fff mult.Eu de exemplu, am avut parul roz, albastru, mov. Poti opta pentru extensii colorate.Sau cele cu tiger strippes. Poti sa-mi dai add pe yahoo:vanillakida@yahoo.com

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

Pai depinde ce stil scene vrei sa fii pentru ca sunt scene queens si scene princess sau ceva de genu scene queens sunt cele peste 14 ani iar princess sub 14...s.cu. se pot imbraca in culori mai deschise chiar neon. dar sa stii ca mereu trebuie sa porti blugi mulatzi, daca vrei poti sa iti faci shuvitze sau sa iti iei extensii(eu am extensii) un site pentru extensii: www.extensii-perfecte.ro (de acolo le am ), fii originala dar nu ciudatha si din cate vad din poza tha, iti place brookelle bones. te poti inspira de la ea sau de la : kiki kaniball, audrey kitching, dokota rose, zui suicide, hanna beth etc... s. p: cred ca nu ar trebui sa se inbrace crea prea deschis sau sa isi faca tunsori mai ciudatzele pentru ca vor fii considerate "fake" sau daca te iei prea mult dupa cineva, vei fii considerata "poser". deci succes. sper ca am fost de ajuthor daca mai vrei sa stii keva poti intreba:) ceaos:D(daca am greseli de scriere imi cer scuze, dar am tastatura blocata:D)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbrakate cat mai colorat si extravagant:
-tricouri cu imprimeuri[sau desenele tale preferate]
-blugi[eventual pe roz, mov albastru]
incepe cu niste acesori:
-bratari
-fundite
-lanturi
oricum succes

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Daca vrei iti dau site-urile de pe care imi iau eu haine, crede'ma, gasesti o gramada :-j:))http://www.hottopic.com/hottopic/Homepage.jsp?push=1, http://www.bluebanana.com/, http://www.grindstore.com/, daca vrei mai multe da Add la i_live_my_life_in_neon_colours;;)

| Th3HellGirl a răspuns:

Nu iti trebuie ceva supersofisticat. Un moieu alb cu un top negru fusta si cateva curele colorate sunt de ajuns. Fetelor scene le place Hello Kitty si se accesorizeaza cu acest fenomen. De asemenea in par trebuie sa ai macar o clama sau o funda, coronita sau diadema poate fi si ea o solutie. Nu uita ca iti trebuie si parul bufant cu placa si fixativ. Succes!