Nu cred ca este o decizie prea buna mai... ce ai sa faci? unde ai sa te duci? te-ai gandit... poarta sh u o discutie cu parintii tai rezolvati problema cum te descurci u singura la 13 ani.
Sigur ca nu este bine.Esti un copil. Oricat te-ai certa cu parintii tai, pana la 18 ani trebuie sa stai cu ei.Nu pleca de acasa, pentru ca dupa aia o sa regreti.
Eu am aproape 17 ani. si chiar azi dupa o cearta am vrut sa plec si alea...la mine sunt f multe problema pe cand la tine?
daca pleci renunti la scoala la tot!
eu nu as vr sa renunt la scoala dar as vrea sa plec!
Mda...ar fi o varianta daca vrei sa fi prinsa de traficanti de carne vie sau violatori, pedofili, pesti. mai gandeste-te...
Poftim? unde vrei sa mergi? cum ai sa castigi bani? unde o sa locuiesti? la prieteni in nici un caz, ar fi o prea mare responsabilitate! incearca sa ii mai intelegi si tu, ia note mai bune, stai acasa cu ei, petreceti mai mult timp impreuna.Nu ai de ce sa pleci de acasa!
Daca vrei sati distrugi viata... da!
cum poti macar sa te gandesti la asa ceva?
ce o sa faci? unde o sa te duci?
o sati ruinezi viata degeaba! certurile se pot rezolva altfel! vezi ce vor parinti tai de la tine si incerca sa ii multumesti! restul vine de la sine! incearca sa mai lasi de la tine si ei o sa faca la fel! la urma urmelor ei te iubesc si iti vor binele!
daca fugi probabil o sa ajungi sa cersesti mancare si sa iti plangi de mila ca nu mai stai in patul tau cald de acasa cu calculatorul langa tine, cu haine si mancare si tot ce iti trebuie!
incearca sa rezolvi problema cu parinti si sa nu incerci niciodata asa ceva!
succes si din nou sa nu te mai gandesti la asa ceva pentru ca exista alte moduri sa rezolvi problema asta!
toti ne certam cu parintii si acu treci doar printrun moment mai greu! nu iti distruge viata pentru un nimic!
O sa te lovesti de o tona de probleme.gen: mancare, loc unde sa dormi + sa nu mai vorbesc de exploatarea sexuala.nici eu nu ma mai inteleg cu parintii. acum imi cautam cveva de lucru pe net, nu stiu daca mai stau mult pe acasa. oricum, sfatul meu: asteapta pana faci 14 ani, macar sa ai buletin
Buna... uite, eu am 18 ani impliniti...si sincer ma gandesc sa-mi incept viata fara nimic, fugind d acasa.in germania. m-am gandit la tot felut de chestii, cum o sa traiesc si toate astea. asa ca daca vrei sa mergi cu mine, esti binevenita.nu stiu daca poti merge cu insotitor fara acordul parintilor.
Nu este deloc o idee buna.si eu am incercat s fac asta dar o s t intanlesti ca traficantiz de carne vie, violatori si asa mai depare u sigur o sa pleci pentru u inmintea ta rizi bagat o sa plec o sa plec dar gandeste-te ca daca u pleci. unde o s stai ce o s faci.eu l fel am 13 ani si m-am gandit l asta incerca s vb ca ai tai incerca s le spui problema care exista si nu o mai suporti eu sunt in spania... iar aici este mai greu s fugi.baga id meu d mes...madutza_97f si o s vb acolosi toti cei care au o problema poate s vb ca mine.
Ce dracu vrei sa faci atunci cand ai niste monstrii de parinti!?!
si eu vreau sa fug de acasa a 2 a alternativa ar fi sa moara tatal meu care mereu ma cearta, injura, agreseaza fizic si pshihic
inainte de a pleca mie putin imi pasa intru in spital, mor, nu-mi pasa! la prima cearta cu tatal sau unul din parinti nu imi va fi nici pic de frica de a lovi inapoi deci sfatul meu: 1 fuga de acasa sa fie ultima optiune 2 incearca sa ii faci pe parinti sa te lese in pace 3 daca nimic nu merge sa nu iti fie frica sa anunti fortele de ordin 4 du-te la o ruda si incearca sa faci sa nu mai fie ei parinti tai prin acte si altele!
Eu am 14 si la fel vreau sa fug sau sa ma sinucid, deoarece parintii nu ma inteleg, dar m-am gindit logic ca vreau sa traiesc si nu vreau sa permit ca 2 persoane sa-mi strice viata vreau in ciuda lor sa cresc mare si sa-mi traiesc viata din plin si stiu ca voi reusi iti sfatuiesc sa te prefaci ca regreti de toate, sa vorbesti numai cind te intreaba ca sa nu provoci conflicte
P. S. Sint o fata inteligenta si nu emo.
Nu permite ca cineva sa-ti strice viata, sa stii ca totul e in miinile tale, eu cind nu vreau conflicte cu parintii ma calmez si nu dicut cu ei
Sunt multe comentarii in care ziceti ca nu este bine ca nu stiu ce! Intradevar nu este bine dar ce sa fac daca situatia e asta La tine nu stiu cum e dar la mine e ingrozitor Nu am inca 14 ani dar mai sunt 3 luni si imi fac buletin si atunci am sa plec la mama in Italia chiar daca ar fi cazul sa fug. Nu ma mai intereseaza de nimic! M-am saturat de tata si nevasta lui E foarte nasol cu mama vitrega, nici nu iti inchipui ce viata duc cu ei si plus de asta mai are si o fata [aceeasi varsta] dar avem caractere complet diferite Ea este la fel ca maicasa, doua nenorocite.De 6 ani sufar incontinu din cauza lor.Si eu as vrea sa fug de acasa dar stiu ca nu am unde ma duce A mai fost solutia sa ma sinucid pentru ca nu mai rezist dar ma gandesc la mami si de aceea dau inapoi pentru ca i-as distruge viata daca fac acest lucru! Si sa stiti ca nu am nimic cu voi, astia care ziceti ca ''Nu este o solutie buna!'' dar poate la voi este bine si nu suferiti asa! Imi pare rau Sa ai grija de tine vezi cum o rezolvi cu ei! Bafta
Da nu este bine, insa parintii nu inteleg nimic.ca suntem adolescenti, ca avemnevoie de putin mai multa libertatesi in plus cadn vin cudraci de la servici si descarca pe noi.Si eu ma gandesc de aseara intr. una sa plec de acasa! Insa nu stiu unde sa ma duc si ce am sa fac pentru ca am abia 16 ani
De ce sa fugi de acasa pentru totdeauna? cine zice asta? eu am plecat de multe ori 1 saptamana sau 2. ba pe la prieteni. ba pe la varamio la slatina. ba pe prietenu frte bine fato fa ce vrei cine te tine? ce dracu ei nu isi dau seama ca nu ne face bine nici noua si lor? omfg! cat de inconstientzi sunt unii dar mkr gandeste-te unde stai si daca poti sa ramai cat timp ai nevoie :X
Ma numesc Simon am 11 sau 12 ani nu mai stiu sunt de mult pe strada si imi place e tare sa fugi de acasa eu am fugit si e tare inca sunt afara super mi-am luat o valiza cu detoate si cand au plecat de acasa eu am fugit acum am gasit un calculator langa o primarie ceva de genu ce tare ar fi bine sa fugi eu am plecat de la Bucuresti si m-am dus la constanta nu stiu ce s-a intamplat cu parintii mei nu-mi pasa vreau doar sa mai o vad pe bunica o data si aicea puteti fura din magazine asa fac eu acum si traiesc bine deoarece am gasit o cladire mai veche.
Conecteazama la adresa de messenger sa iti spun cum e c.antonio1982@yahoo.com si daca vrei vin dupa tine dar sa astept sa plece politia de langa calculator ca e langa o cladire primarie ceva nu stiu ce e
Categoric nu este o decizie buna...cu asta nu vei rezolv nimic. Poate daca ai incerca sa vorbesti cu parintii tai despre asta, ceea ce nu cred ca ai facut deja, situatia se poate imbunatatii. Poate o sa ii poti convinge sa discute cu un psiholog care i-ar putea ajuta...