Eu spun ca nu e bine ce vrei sa faci si eu am facut asta la varsta de 13 ani si am fost violata si botjocorita si acum ca am 14 ani regret si acum si eu am fugit cu prietenul meu si el m-a lasat balta in mijlocul bucurestiului si eu stau in constanta si eu zic mai bine sa nu ii bagi in seama pe ai tai si sa iti rezolvi problemele impreuna cu ai tai.
Am 17 ani. Gandesc destul de matur. Sincer as vrea sa plec din toata inima din casa mea pentru ca m-am saturat sa fiu certat, injurat nu stiu ce. Am niste parinti comunisti.La 13 nu ai ce sa faci.Mai esti si fata. Eu daca plec de acasa nu ma intereseaza bani mancare sau unde sa dorm. Nu imi pasa ca am o conditie financiara buna si ca am de pierdut in acest aspect. Vreau doar sa scap de ei. Mai bine imi incep eu singur viata.
Si eu m-am gandit de multe ori sa fug de acasa, la varsta ta nu prea poti sa fugi ca nu ai unde sa mergi ce sa mancanci, etc.
Si am tot vazut comenturi cum ca ar vrea sa se sinucida, ba fratilor ganditi-va logic, de ce vreti sa va sinucideti? Voi vreti sa va traiti viata cum vreti sau sa va bagati p*** in ea de viata? Daca mori s-a dus pe p*** tot ceea ce tine de lume. Voi credeti ca o sa fie mai bine? Asteptati pana implititi 18 ani (cel putin), dupa aceea sunteti liberi sa faceti orice vreti. Plus ca daca esti minor si fugi de acasa o sa te caute politia si te duc innapoi acasa, la 18 ani esti liber, faci ce vrei cand vrei.
Buna, eu am 12 ani. Sunt in aceiasi situatie. Zi de zi ma certt cu Tata nu mai suport acest lucru` din acest motic mereu cand imi zice cineva ceva incep sa plang sau sa nu stiu ce. As fugi de acasa dar mie ca o distrug pe mama.[tin foarte mult la mama, si o iubesc nespus] Dar nu stiu ce sa mai fac
Eu nu vreau sa plec de acasa pentru nu stiu ce probleme cu parintii. Mediul in care traiesc eu este unul cu tot ce imi trebuie. Singurul motiv pentru care as vrea sa plec este pentru ca am ramas insarcinata si nu am 18 ani iar familia mea nu ar accepta niciodata situatia in care sunt eu acum. Ma tot gandesc la solutii...
Si eu am aceeasi varsta la mine se certa cand se intalnesc mereusi ma bag le zic dar continua si dau vina unu pe altu as vrea sa fug de acasa dar sa nu stau si peste noapte toata ziua pana se intunica si sa vada si ei cum e sa sufer ca m-am saturat e asa de cand m-am nascut mama cand era gravida si atunci se certau o strans-o de gat pe mama ma saturat am sa plec
Diorrus întreabă: