anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fug de acasa pentru ca exista prea multe certuri intre mine si parinti mei.si sincer m-am saturat sa plang mereu.straight face
este o decizie buna?
mentionez ca am 13 ani si sunt fata.

39 răspunsuri:
| Florida2010 a răspuns:

Fuga e pentru cei slabi.Atat am de zis.

| dreamgirl99 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac

| Kent8_3189 a răspuns:

Eu nu vreau sa plec de acasa pentru nu stiu ce probleme cu parintii. Mediul in care traiesc eu este unul cu tot ce imi trebuie. Singurul motiv pentru care as vrea sa plec este pentru ca am ramas insarcinata si nu am 18 ani iar familia mea nu ar accepta niciodata situatia in care sunt eu acum. Ma tot gandesc la solutii...

| simonik_6936 a răspuns:

Eu spun ca nu e bine ce vrei sa faci si eu am facut asta la varsta de 13 ani si am fost violata si botjocorita si acum ca am 14 ani regret si acum si eu am fugit cu prietenul meu si el m-a lasat balta in mijlocul bucurestiului si eu stau in constanta si eu zic mai bine sa nu ii bagi in seama pe ai tai si sa iti rezolvi problemele impreuna cu ai tai.

| SkIpOvEr a răspuns (pentru Libelle):

Salut eu tot vreau a fug de acasa sau sa ma sinucid. Am un frate prost si parintii la mine nisi nu atrag atentie numai daca le trebuie ceva sau chiar si cand nu le trebuie vreau safug sau sa ma sinucid nu stiu cei mai bine dati-mi ideii am 17 ani

| MarYsSa1508 a răspuns:

Buna, eu am 12 ani. Sunt in aceiasi situatie.sad Zi de zi ma certt cu Tata nu mai suport acest lucru` din acest motic mereu cand imi zice cineva ceva incep sa plangsad sau sa nu stiu ce.thinking As fugi de acasa dar mie ca o distrug pe mama.[tin foarte mult la mama, si o iubesc nespus] Dar nu stiu ce sa mai facthinking

| Capatina_Antonio_1997 a răspuns:

Ma numesc Simon am 11 sau 12 ani nu mai stiu sunt de mult pe strada si imi place e tare sa fugi de acasa eu am fugit si e tare inca sunt afara super mi-am luat o valiza cu detoate si cand au plecat de acasa eu am fugit acum am gasit un calculator langa o primarie ceva de genu ce tare ar fi bine sa fugi eu am plecat de la Bucuresti si m-am dus la constanta nu stiu ce s-a intamplat cu parintii mei nu-mi pasa vreau doar sa mai o vad pe bunica o data si aicea puteti fura din magazine asa fac eu acum si traiesc bine deoarece am gasit o cladire mai veche.

| Capatina_Antonio_1997 a răspuns:

Conecteazama la adresa de messenger sa iti spun cum e c.antonio1982@yahoo.com si daca vrei vin dupa tine dar sa astept sa plece politia de langa calculator ca e langa o cladire primarie ceva nu stiu ce e

| NikolasXD a răspuns:

Si ai fugit pana pa urma