Bună! Vrei să îi sperii spui? O să îi sperii foarte rău dacă faci asta,nu doar aşa.
Mama ta nu te urăşte, chiar dacă asta e ceea ce crezi. Poate că mama ta are nişte probleme în ultima vreme şi simte şi ea nevoia să îşi descarce nervii pe cineva din când în când. Are de ales între: căţel, bunica ta(mama ei) şi tine. Pe câine ar fi fără sens, pe bunică ar fi lipsă de respect...Cine mai rămâne? Tu! Asta e situaţie. Trebuie să îşi îmbunătăţească şi ea starea de spirit odată şi odată. Până atunci. încearcă să fi cuminte şi să nu o superi.
Vrei să fugi la tata? Atunci ai în vedere nişte lucuri:
1. Mama ta se va îngrijora atât de tare încât probabil va suna la poliţie
2. Spui că te ceartă acum mult? Să vezi tu cum te va certa când vă veţi reîntâlni!
3.Ce va zice tata?
4.Cum vei fugi fără să te vadă nimeni?
5. Chiar ai de gând să faci aşa ceva? Nu e puţin cam exagerat?
6. Nu vei scăpa de probleme; probabil vei crea mai multe.
Eu zic să nu faci aşa ceva, dar dacă chiar vrei...nu sunt eu în măsură să te opresc.
Poate ca ar trebui sa vb cu mama sh cu bunik ta sa le spui ca tu te`ai hotarat sa stai la tatal tau...Si cand le zici sa le spui "Eu v-am anuntat, nu v-am cerut parerea sh aprobarea."
Sh poate daca o sa stai cateva zile plecata de acasa o sa te simti mai bine alaturi de tatal tau.Asta nu inseamna ca nu o poti vizita pe mama ta, macar o data la doua zile
Eu iti urez succes sh sper ca relatia dintre tine sh mama ta sa se linisteasca:*!
Ar fi ok sa te duci la tatal tau, cu toate ca ar fi mai bine sa discuti serios cu mama si bunik ta, sau eventual sa ii spui ca vrei sa stai o perioada cu tatal tau si cand o sa realizeze ca ii lipsesti poate o sa fie mai ingaduitoare
Ti/as sugera sa te gandesti la alte metode de a le atrage atentia parintilor tai. te-ai gandit ca se poate sa patesti ceva in momoentul in care pleci de acasa? Incearca sa discuti cu mama ta si sunt convinsa ca veti reusii sa clarificati aspectele negative ce va inrautatesc relatia. Fugind de acasa nu vei face decat sa dovedesti ca esti las si iti este frica sa iti asumi sentimentele si frustrarile, nu vei face decat sa fi etichetat de cei din jur ca fiind un om pe care nu poti pune baza\