Americanii le numesc "cookies" si sunt nelipsite din bucataria lor. Oferta de prajiturele uscate, de fursecuri, este destul de bogata in magazine, inconvenientul principal fiind faptul ca sunt pline de aditivi si de grasimi nesanatoase. Partea buna este ca cei mici le iubesc, iar partea si mai buna este ca se pot prepara in casa foarte usor. Avantajele sunt multiple: ai controlul direct asupra ingredientelor, stii sigur ca sunt proaspete si sanatoase.
Delicioasele prajiturele facute in casa sunt excelente alaturi de o cana cu lapte, la cafea, in deplasari, dar si cand vin musafiri neanuntati. La toate acestea se adauga faptul ca, preparate in casa, fara conservanti, rezista la loc intunecat si racoros, dar nu in frigider, 7-10 zile. Iti recomand sa folosesti zahar brun. Este delicios, desi este ceva mai scump.
Eu le zic prajiturele dulci si aromate.Creciun Fericit!
Tiramisu (cred ca e cel mai usor de facut, nu ai nevoie nici de cuptor si e foarte delicios).