| roox a întrebat:

Vreau să'i zic lu' unu' că'l plac...cum pot să; l iau... e din şcoală cum mine.:d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa-i zici ca-l placi sau vrei sa te placa si el?
sunt doua lucruri diferite.
daca vrei sa-i zici pur si simplu atunci fa-o dintr-o bucata, cam asa cum ne-ai intrebat pe noi... el va fi surprins, poate flatat(depinde de tine) dar nu-i musai sa reactioneze pro roox.
daca vrei sa te placa atunci lucrurile trebuiesc crosetate putin, nu e recomandat sa dai pe goarna totul, din topor, trebuie un pic de strategie, un context anume, o atitudine, un moment bine ales... dar flerul tau ce-ti sopteste? el merita declaratii de placere din partea ta? vezi ce place el de obicei, vezi-i stilul, grabeste-te incet, fa-o cu cap.
eu sunt pentru a spune si chiar a facemai bine sa regreti ceva ce-ai facut decat ceva ce n-ai facut!

3 răspunsuri:
| Nic a răspuns:

Dilema mare.

Inainte de toate ar trebui sa vorbesti cu el.

| Bacemi a răspuns:

Incearca sa ii arati ca iti place compania lui. Roaga-l sa te ajute cu ceva la care se pricepe. Si il poti rasplati cu un sarut eventual. Si ii poti marturisi ca ai inventat totul doar pentru asta. Dupa lucrurile merg de la sine. Va fi flatat ca ai facut planul asta pentru un sarut si ca iti place de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce sa spui numa lu unu? ca santem atatia. uite si eu vreau sa-mi zici ca ma placi. da eu santem doi ca sint gemeni.eu si cu mine. ei ce zici? ma iei? nu este cam impersonal acel-unul?