| cosmic_ray a întrebat:

Vreau sa ii cumpar unei prietene ceva de ziua ei si am de ales din:
- o trusa de farduri;
- un ceas de mana;
- un parfum;
aveti alte sugestii? care credeti ca e cea mai buna idee?

Răspuns Câştigător
| M' a răspuns:

Eu zic trusa de farduri sau ceasul sau o bratara sau lantzic de argint personalizat ...cu o inscriptzie ceva sau sorteaza toate pozele pe care le-ati facut de-a lungul timpului si punele intr-un album.in legatura cu parfumul ii cumperi doar daca sti care ii place

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ceasul de mână.
Fardurile sau parfumul se consumă. Ceasul ţine mai multwinking
Dacă dispui de ceva mai multe fonduri, caută să-l şi personalizezi puţin happy

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

De ce nu incerci sa-i faci ceva personalizat? Un tricou cu o poza cu voi doua, lant, pandantiv, orice dar sa fie unic.Cadourile formale sincer pe mine nu ma incalzesc, cu nimic.Parerea mea.
Xoxo(gossip girl) ™

| Brianariri a răspuns:

O bratara pe care scrie litera cu care incep numele voastre(Exbig grin&G)-Diana si George.

| MiReLa_3183 a răspuns:

Pai. ar fi frumos sa ii cumperi o rama foto si sa pui o poza cu voi doua sau. daca vrei ii poti cumpara parfumul ei preferat( daca nu ii stii gusturile la parfum nu te-as sfatui sa ii cumper fiindca sar pute sa dai gres-gusturile nu se discuta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa-i iei o trusa de farduri sau o bluza. Probabil sunteti adolescente si de asta m-am gandit la haine. Dar poate ca ei ii place altceva mai mult-stiu eu?-poate ii place sa citeasca, poate ii place o anumita muzica...In cazul asta, ii poti lua o carte, un CD...Bafta!