Eu zic trusa de farduri sau ceasul sau o bratara sau lantzic de argint personalizat ...cu o inscriptzie ceva sau sorteaza toate pozele pe care le-ati facut de-a lungul timpului si punele intr-un album.in legatura cu parfumul ii cumperi doar daca sti care ii place
Ceasul de mână.
Fardurile sau parfumul se consumă. Ceasul ţine mai mult
Dacă dispui de ceva mai multe fonduri, caută să-l şi personalizezi puţin
De ce nu incerci sa-i faci ceva personalizat? Un tricou cu o poza cu voi doua, lant, pandantiv, orice dar sa fie unic.Cadourile formale sincer pe mine nu ma incalzesc, cu nimic.Parerea mea.
Xoxo(gossip girl) ™
O bratara pe care scrie litera cu care incep numele voastre(Ex&G)-Diana si George.
Pai. ar fi frumos sa ii cumperi o rama foto si sa pui o poza cu voi doua sau. daca vrei ii poti cumpara parfumul ei preferat( daca nu ii stii gusturile la parfum nu te-as sfatui sa ii cumper fiindca sar pute sa dai gres-gusturile nu se discuta)
Cred ca ar fi bine sa-i iei o trusa de farduri sau o bluza. Probabil sunteti adolescente si de asta m-am gandit la haine. Dar poate ca ei ii place altceva mai mult-stiu eu?-poate ii place sa citeasca, poate ii place o anumita muzica...In cazul asta, ii poti lua o carte, un CD...Bafta!
AlaskaYoung17 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: