Spune-i ca ai ramas gravida si astfel te vei convinge si ce fel de om este, in caz de ceva...
Mie mi se pare foarte irelevant, un gest irational. Numai copiii de gradinita ( poate avem si adulti la cresa cine stie) mai practica pacalelile, farsele si asa mai departe.
Nu spun ca nu ar trebui sa avem umor, dar de-obicei lumea exagereaza mult prea mult in aceasta zi.O farsa facuta corect trebuie sa nu supere ''victima'' care a cazut-n ''plasa''. Dar de cele mai multe ori, ( chiar si-n aceasta zi) ''victimele'' deja au devenit impulsive.
Disagree.
Tie ti-ar conveni sa ''iei plasa''-cum se spune? Nimeni nu doreste sa devina tinta unor glume de prost gust.
Nu toate glumele sunt de prost gust. Nu ii voi face iubitului meu o gluma care sa il supere sau sa il sperie tare, poate doar un pic pe moment.
''Nu toate glumele sunt de prost gust''. Ai dreptate.
Ma rog, din partea mea poti sa-i faci orice ).
Bafta!
Nu de-alta, dar am intalnit azi mai mult de 50 de persoane ( pe strada) si au ''luat plasa'', iar apoi au devenit impulsive. Serios acum, lumea nu mai stie de gluma-n zilele noastre. Este greu de inteles umorul.
Îi spui că ai căzut şi te-ai lovit atât de tare la picior încât trebuie să vină la tine să te ducă la spital.
Suna-l si spune-i ca ai ramas gravida cu altul, incearca sa pari ingrijorata si speriata. Va trage o sperietura.
Buna am ceva sa iti spun am iubit tu esti ala
Sau
iubi
elspune: da
tu :esti
el:cum
tu:sexyyyyyyyyyyyyy
)))) a 2-a e dulce rau. dar nu e chiar o gluma. el stie ca e sexi pentru mine
Da dar ce ar fi saii amintesti