* Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit.
* Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun Ca i-ai scris si c-o sa vina Sa-ti aduca in pumni lumina Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc!
* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun.
* Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
* Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.
* Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult, ca sa visezi, sa vezi cum sunt cand nu ma vezi.
* Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.
* Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!
* La poarta sufletului meu multi au incercat sa bata, dar cheia ai luat-o tu si poarta e incuiat?
* De-as putea sa-ti insemn privirea-ti prin vorbe si farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin:"Poetul minte! N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!
* Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.
* La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!
Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti s-ai vrea!
Catelush cu parul cret
Sa ai Jeepul in cotet
Si o vila cu piscina
Cindy Crawford de vecina
O lopata pentru bani
Sanatate, la Multi Ani!
* Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.
* Aburul sarmalelor s-a risipit, parfumul cozonacilor dus e, iar tuica si vinul uitat sunt si ele. Asa ca RESTART. Craciun Fericit!
* Magia sarbatorilor sa-ti bucure caminul, iar stralucirea ei sa-ti mangaie destinul. Sarbatori Fericite!
* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!
* Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.
* Pot sa imi dai poza ta? Mos Craciun trebuie sa stie ce vreau de Craciun.
* Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!
* Sarbatorile sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Aani
funda
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: