Mie mi se pare ca, nu este cazul sa-i zici ca-l iubesti, pentru ca ai putea sa ai o problema daca el, nu simte acelasi lucru fata de tine. Te-ai face de rusine, cum se zice. Daca il placi, comporta-te normal si discuta cu el, despre alte teme si vei vedea daca si el poate fi interesat de tine. Dupa mine, chiar daca fetele s-au emancipat, este bine ca, in acest domeniu, sa-i lasam baiatului initiativa, pentru a nu ne simti respinse, in cazul in care vom primi un raspuns negativ.
Tu poti sa faci cum crezi, dar sfatul meu este sa astepti, sa treaca timpul si sa vezi daca cel in cauza te place.
Mult succes, multa sanatate si nu te descuraja, daca el nu este interesat de tine, cu certitudine, vor fi alti baieti care te vor aprecia la justa ta valoare.
Multe variante nu ai.
Poti sa nu ii spui...si peste ani o sa te intrebi "cum ar fi fost daca..."
Poti sa ii spui... dar finalul sa nu fie unul fericit pentru tine...
Poti sa ii spui...si poate o sa iasa ceva frumos.
Spune-i ca si cum ai glumi dar totusi sa para serios ceva de genu..." nu imi amintesc team mai zis ca te iubesc " si pune un zambet pe fata ta... si vei vedea cum reactioneaza daca nu reactioneaza bine spui ca ai glumit daca reactioneaza cum ai vrea tu... spune-i ca vorbesti foarte serios...
VulpeaDinUmbra întreabă: