| love_7643 a întrebat:

Vreau sa ii zic la un baiat ca il iubesc dar imi e frica de ce o sa zica fie teama de raspunsul lui.Nustiu ce sa fac sa ii zic sa nu ii zic chiar nu stiu, voi ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Mie mi se pare ca, nu este cazul sa-i zici ca-l iubesti, pentru ca ai putea sa ai o problema daca el, nu simte acelasi lucru fata de tine. Te-ai face de rusine, cum se zice. Daca il placi, comporta-te normal si discuta cu el, despre alte teme si vei vedea daca si el poate fi interesat de tine. Dupa mine, chiar daca fetele s-au emancipat, este bine ca, in acest domeniu, sa-i lasam baiatului initiativa, pentru a nu ne simti respinse, in cazul in care vom primi un raspuns negativ.
Tu poti sa faci cum crezi, dar sfatul meu este sa astepti, sa treaca timpul si sa vezi daca cel in cauza te place.
Mult succes, multa sanatate si nu te descuraja, daca el nu este interesat de tine, cu certitudine, vor fi alti baieti care te vor aprecia la justa ta valoare.

10 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Multe variante nu ai.
Poti sa nu ii spui...si peste ani o sa te intrebi "cum ar fi fost daca..."
Poti sa ii spui... dar finalul sa nu fie unul fericit pentru tine...
Poti sa ii spui...si poate o sa iasa ceva frumos.

| Cryssy a răspuns:

Spune-i pentru ca daca nu ii vei spune mai tarziu vei regreta asta.

| zuzumic a răspuns:

Spune-i ca si cum ai glumi dar totusi sa para serios ceva de genu..." nu imi amintesc team mai zis ca te iubesc thinking " si pune un zambet pe fata ta... si vei vedea cum reactioneaza daca nu reactioneaza bine spui ca ai glumit daca reactioneaza cum ai vrea tu... spune-i ca vorbesti foarte serios...

| NoName0011 a răspuns:

Dai de inteles prin faptebig grin..zambestei tongue vb cu el ..bafta :*

| Letytzy@ a răspuns:

Incercarea moarte n-are deci spune-i...

| lolfashion a răspuns:

Stiu cum te simti
eu incerc sa astep si sa vina lucrurile de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica sa spui ceea simti.Ai tot dreptul sa iubesti, nu te poate condamna nimeni pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de mine.cum sai spui asa ceva? lasa pe alta. si tu ramai singura si plangi.pai cum. ce vrei sa te muste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de atras este de tine. Chiar daca end-ul poate sa fie trist, nu fi dezamagita. Mai sunt baieti! Oricum, este mai bine decat sa te gandesti mai tarziu la cum ar fi fost daca ii spuneai, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zuzumik are dreptate