Iti trebuie aboanament orange sau vodafone pentru internet mobil si apoi telefon va avea acces la net. Dar daca nu ai telefon cu 3g degeaba iti iei tu net ca o sa se miste mai rau decat melcul...
Pai se poate si fara abonament. pentru stiu persoane care au fara abonament :p deci.:p
Vb cu aia de la relatii cu clientii.nu conteaza daca ai sau nai abonament merge pe orice retea
Netul pe tel e foarte slab. Dar daca tot vrei sa iti activezi netul pe tel uite ce trebuie sa faci (pentru orange):
Ai nevoie de o cartela orange cu credit in valoare de 3. 50 euro. Suna la *100# de unde alegi optiunea "oferte" apoi "oferte de date" iar apoi optiunea "wap unlimited" si o activezi. Suna din nou la*100# de unde alegi: " servicii - servicii mobile de date - gprs/edge/ si o activezi (gratuit). Suna din nou la *100# de unde alegi: "servicii - setari automate". Daca spune ca pentru telu' tau nu sunt disponibile setari automate acceseaza http://orange.ro/setari-telefoane/index.html. Trebuie sa asiepti pana ai primit cele 3 mesaje cu confirmarea optiunilor activate, apoi poti sa folosesti internetul. :)
Am un nokia e50 si sunt pe orange cu cartela prepay.am sunat la *100# si am tastat oferte/oferta multimedia si am activat-o si am 100 mb pe net, orange world nelimitat 2 jocuri 1 sonerie si 30 min de radio la 388. si nu am treaba iti trebuie 4 euro daca nu ai activata o optiune young dar daca ai activata una iti da numai cu 2 euro. dar vreau sa iti spun ca nu am 3 g, dar imi merge repede. stau pe chat pe orange world de la optiune si sunt multumit.
Deci dai *100# dai oferte si dai cauti oferte de date si apoi dai incearcati gratuit internetul pe mobil plss fundita