| DeeaNegrea a întrebat:

Vreau sa imi cumpar niste role.Nu ma stiu da foarte bine dar ma descurc.Am inteles ca cele cu roti de silicon sunt bune?

Răspuns Câştigător
| PurpleLadybug a răspuns:

Da, sunt bune, bune sunt si celelalte daca vrei sa-ti faci picioare de atlet impingand la elelaughing
De invatat, nu e greu de mers pe rolehappyhappy Succes
Take carepeace sign

7 răspunsuri:
| DeNyyy a răspuns:

Pai alea cu roti de silicon sunt cele mai bune.crede-ma asa am si eu si merg foarte usor cu ele

| ruxybelle a răspuns:

Eu merg cu rolele de la 3 ani si jumatate

deci stiu foarte bine sa merg love struck da normal cele din silicon sunt cele mai bunawinking sunt foarte bune rolele de la roxa

| raducu a răspuns:

Tocmai mi'ai facut pofta de o plimbare cu rolele.
Trebuie sa mi le caut prin pod laughing pe cele cu roti de plastic.ca nu am mai circulat de ceva vreme.
Si da, cele din silicon sunt foarte ok pentru ca sunt silentioase si iti ofera un drum "moale" happy

| lucu a răspuns:

Cu silicon am acvut eu mla 5 ani si inca nu so stricatlaughing ia-ti cu siliconbig grin

| serioousfresh a răspuns:

Da silicon sunt ft bunewinkingdar ai grija sa nu iti stea carn piciorul in role ca e periculos sa fie de calitate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, acelea de silicon sunt cele mai bune. Am si eu tot din acest fel si merg fara probleme. Preturile varieaza intre 100-500 lei. Succes la cumparaturi!