| FlaviaLove a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o placa de par in styler dar nu de la televizor ci de pe site. dar am gasit aceeasi placa si la 79 lei dar nu pe site-ul top-shop.ro. Credeti ca e aceeasi calitate si marca sau aceea mai iefitna este contrafacuta? fundawinkingkiss

4 răspunsuri:
| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Scrie acolo, dar eu cred ca e aceeasi ca la televizor le da un pic mai scumpe sau mult mai scumpe.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Heiii,

Nu uita că mereu după ce este prezentat produsul la teleshopping spune să cumpăraţi produsele doar de pe site-ul www.top-teleshop.ro sau de la tv, pentru că celelalte de pe alte site-uri sau magazine sunt contrafăcute.

Succes!

| Lavi15 a răspuns:

Nu cred! sunt si magazine top-shop, daca nu doresti sa o cumperi de la televizorwinking, iar in aceste magazine sunt si mai ieftine!

| Danutza27 a răspuns:

Tata a imprumutat de la un vecin un aparat de vopsit care se vindea la tele... si ghinion crapa motorul. solutia a fost simpla la aproape 2/3 din pret a luat unul nou nout de pe okazii identic cu cel de la televizor si cu garantie 12 luni.Morala niste stifturi de unica folosinta. Diferenta de pret =reclama la tv in rest identice