~vreau să par interesantă și pe placul lor. Cum pot face asta?~
vorbeste puțin dar bine/corect!
Buna.Nu cred ca poate functiona chiar asa, desi poti incerca. Mna, vezi si tu ce interese au ceilalti? Ma gandesc ca daca de exemplu iti place sa desenezi, poti desena in pauze si sigur va observa cineva (poate chiar o persoana care de asemenea e pasionata de desen) si va veni la banca ta, apoi incepeti sa vorbiti.
Pentru mine functiona, veneau colegii inainte de ora de desen sa vada ce am mai desenat.Era frumos sa primesc complimente si sa vorbesc un pic si cu alti colegi, alte colege, nu doar cu prietenele. Apoi, nu incerca sa pari ce nu esti, sa iti controlezi vorbele, sa raspunzi numai ca o printesa cand e intrebata, sa pari interesanta, etc. caci o poti da foarte usor in aroganta, fiind perceputa negativ.Inevitabil vei da si peste persoane care te privesc astfel. Oricum e imposibil sa te placa toti, dar daca nu te complici e mai usor, plus ca persoanele potrivite te vor gasi interesanta fara sa incerci macar.It's that easy.
Eu consider ca e mai productiv sa socializezi cu colegele in pauze, poti face complimente.De obicei cand ii spui cuiva ca iti place un obiect, o haina sau poate ceva mai interesant, cu imprimeu deosebit, acea persoana iti va spune de unde e.Si se poate ivi o discutie interesanta.Trebuie doar sa vrei.Eu am devenit prietena cu colega de banca cand am inceput sa vorbim despre teme, apoi despre profesori, sa facem glume, apoi despre orice altceva nu avea legatura cu scoala.Cam asa functioneaza in aceasta perioada (de fapt, cam peste tot e asa, inclusiv la facultate, la locul de munca etc.), interactiunile decurg natural, in functie de ce se intampla in jur.Succes.
Succes.
Daca tu ești vorbareata,foloseste asta in câștigul tau.
Complimenteza-i,vorbeste-le frumos,fa-i sa râdă,fii de gașcă!
Ba tu ar trebui sa te bagi in discutii pentru că unii poate sunt mai timizi sau poate au nevoie sa fie bagati in seama pentru a comunica.
Încă un lucru,in caz că nu merge ceea ce îți zic,sa știi că e perfect ok sa nu fii pe placul tuturor.
Oricum persoanele de acum nu vor mai conta peste ceva timp și nu trebuie sa fii cumva doar pentru a nu fi enervanta.
Fii tu însuți! Cine te va accepta așa cum ești,abia acela poate fi numit prieten!
Că na,diferenta dintre un amic și un coleg e destul de mica,dar e.
Btw, si eu am avut colegi cu care nu m-am înțeles și i-am ignorat pur și simplu, mergand pe ideea "te tratez cu indifență, daca nu-ti place a mea prezenta" si îți recomand și tie!
Repet, nu trebuie sa fii clovnul clasei pentru un strop de atenție!
Și încă ceva.FII TU ÎNSUȚI!
Bafta!
Mici modificari as face, recomand sa iti bati colegii de liceu din prima zi, dar TOTI, asa stabliesti dominanta ca lumea, cand unul comenteaza nu sta sa ii explici cum nu are dreptate, ZBANG, un pumn in barba. Aceste lucruri sunt esentiale vietii de liceu.