anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi dati niste sfaturi. Am intrat la liceu si este un tip in alta clasa de a IX-a care se tot baga in vorba cu mine. Mi se pare amuzant si dragut, dar uneia dintre colegele mele ii place de el. Cu colega aceea ma inteleg f. bine. Eu si acel baiat vorbim des, dar nu stiu ce sa fac. El nu prezinta niciun interes pentru colega mea. Sa merg mai departe si sa uit de colega mea care il place? Sau sa uit de el si sa raman prietena cu colega aceea? Pls help!

2 răspunsuri:
| Angelina01 a răspuns:

Uita de ea ca daca ea era in locul tau iti spun sigur ca si ea ar face la fel.mai intai gandeste-te la fericirea ta si apoi la cea din jurul tau

| wolfer18 a răspuns:

Prietenia adevarata e mai valoroasa decat orice, si iubirea adevarata la fel.Numai ca ele rar se intalnesc in lumea asta. Tu decizi care e mai "adevarata". Bafta. Daca e doar un simplu baiat dragut, pe care nu il iubesti, sau nu simti nimic deosebit pentru el, si prietenia cu fata aceea e stransa, atunci nu renunta la ea, sau incearca sa ii explici ca ea nu are sanse la el, desi nu stiu cat de bine s-ar simti dupa asta.Personal zic sa nu renunti la prietenie.