Atâta timp cât îți place extrem de mult, nu poți deveni indiferentă, astea două chestii se bat cap în cap, mai exact bat în capul tău.
Chestiile random nu sunt random, când îți place extrem de mult. Biocâmpul tău se transformă în radar și transformă o chestie care altfel ar fi foarte random, în întâlnire față în față. Se întâmplă atunci chestii așa de rare cu șansă 1 la 1 milion. Așa că nici o șansă cu el, se transformă în șansă de 1 milion la 1 de a-l întâlni din nou. Așa de puternic este biocâmpul generat de iubire, care își are sursa în cele mai importante celule din corpul tău, care sunt ovulele din ovare. Ele vor ca tu să faci sex cu el.
As pune pe baza senilitatii un sfat le care l-ai primit anterior.
Pot sa stiu ce varsta aveti si de nu exista sanse?
Am 17 si spun ca nu sunt sanse pentru ca "pe viitor sa zic asa" nu ne vom mai intalni din diverse motive
Am 17 si nu sunt sanse pentru ca "pe viitor" sa zic asa ne ne vom mai intalni din diverse motive
Ti-a placut raspunsul acela? Ok, atunci cred ca e grav cu tine. Ma scuzi dar, atat e de stupid incat n-am cuvinte.
Ca sa-ti raspund la intrebare, o sa-l uiti foarte usor, e doar o chestie adolescentina. Nu e genul de persoana pe care o cauti, deoarece tu nu cauti nicio persoana in acest moment. Tu esti un copil, tu cauti o viitoare cariera, singurele persoane pentru tine sunt membrii familiei.
Pur si simplu redirectioneaza-ti atentia spre altceva, e bine ca macar ai constientizat ca e o prostie si trebuie sa uiti.
Apreciez, neavand un alt raspuns am incercat sa iau doar cateva parti in considerare din raspunsul de mai sus si constientizez ca e total eronat. Mersi oricum!