| cıσccσʟαтα a întrebat:

Vreau sa imi fac mai multi prieteni.nu prea am. cum sa fac? stiu, socializez! Allta metodaa!

7 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

Nu exista alta metoda de-ati face prieteni,imi pare rau,trebuie sa vorbesti cu ei,sa socializezi,eu cred ca tu sti raspunsul, dar nu exista alta solutie, intrebarea ta e cam ciudata.Eu zic ca nu exista alta metoda, doar nu vorbiti prin semne?

| 女明DongRi a răspuns:

Cauta preocupari comune.cum ar fi dansul, muzica.etc Baftahappy

| Esperança a răspuns:

Cu cati ai mai multi prieteni cu atat ai mai multi dusmani. Apara-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar si singurhee hee Eu zic sa nu te mai straduiesti sa iti faci atatia "prieteni" pentru ca nu exista prieteni adevarati, crede-ma am avut f multi prieteni la bine dar dupa un timp si-au aratat adevarata fata si decat sa ramai dezamagita ca te-au tradat, mintit sau mai stiu eu ce mai bine sa nu ai deloc sau sa ai dar mai putini. Oricum multa bafta!

| justme97 a răspuns:

Ai putea intra intr un grup
de ex:sa practici un sport sau orice alceva unde vei cunoste oameni noi

| Sky_6013 a răspuns:

Iti dau doar un mic sfat din experienta : nu iti faci mai multi prieteni ci amici...in viata exista doar un singur prieten si daca esti norocos 2.

| cıσccσʟαтα explică:

Justme97- fac handaballwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt chaturi cum ar fi cel de la xat, iti poti face un id de yahoo si sa-l pui pe site-urile astea de id-uri yahoo.