Style,x3,sellz,mileeu,minny,sweet,sau poti sa iti faci asa: ultimategoldmag sau ultimatestyle mag sau ultimatestylegoldmag nu stiu sau mai poti pune acolo shiine makeup. star,well, buterfy, girl...
[funda?]
Toate astea sunt o prostie, o pierdere de vreme.Copiezi stiri de pe alte site-uri,in spatele carora unii oameni au lucrat pentru a le pune,si le modifici in photoscape si gata?
Nu crezi un pic ca copiezi si ca nu este corect? In plus,pe cine ar interesa o revista cu,, vedete,, de pe disney, cand pot sa dea un click pe myidol.ro sau pe stiu-eu ce mai site de genul asta sa se uite?
Nu ti-o zic cu manie,dar sincer,mai bine ai pune mana pe o carte sau ai face altceva, decat sa tot,, freci,, la niste poze pentru niste comentarii anonime.Plus ca pierzi vremea, plus ca-ti strici ochii, plus ca consumi si curent cu computerul...si multe altele.
Activitatile de genul asta nu-ti aduc nimic bun si sunt o pierdere de timp.Pe nimeni nu intereseaza,, vedetele,, disney.
As putea sa intru pe myidol.ro sau pe stiu-eu ce site din asta si sa citesc,, stiri,,. Plus ca tu copiezi ce altii au scris pe site-urile alea.Nu este corect.
Mai pune mana pe o carte, este mult mai benefic, ca asa iti strici si timpul si ochii...pentru niste comentarii anonime care nu valoreaza, conteaza nimic.