anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi iau mustata, dar a zis tata ca daca ma prinde ma taie cu lama
O alta metoda fara sa ma rad
Baiat 16 ani.

Răspuns Câştigător
| claudia_7744 a răspuns:

laughing)

hey esti destul de mare ca sa iti iei mustata! fa-o pur si simplu nu cred ca tatal tau va mai face ceva dupa cel pui in fata faptului implinittonguezice si el asa ca sa te sperie! sau daca nu zice doar sa te sperie.incearca sa vb cu el si sal convingi dai cateva motive bune si daca nul convingi cerei u niste motive bune pentru care el nu vrea sa-ti iei mustata! s-ar putea sa nu aiba si atunci. o sa se cam incurcehee heetongue! poti sa nu iti iei mustata neaparat cu lama. poti sa mergi la un salon si sa iti ia mustata cu cearatongue nu doaretongue stiu din proprie experientahee hee

9 răspunsuri:
| gabryel a răspuns:

Marcelino cum sa o taie cu foarfecuta, ca doar nu e trafalet. Eu m-am ras prima data pe la 14 ani, vezi sa nu te razi prea des ca apoi iti va creste prea mare si e nasol, am 18 ani si ma barbieresc o data pe saptamana, iar daca cauti alta metoda tot se cunoaste ca nu mai ai mustata si tot tu o incurci asa ca convingel sa te lase sa te razi.

| Marcelino a răspuns:

Tai-o cu foarfecuta.thinking

| Eclipse_8761 a răspuns:

Conteaza in ce stare ehee hee Daca nu e prea avansata se pot folosi benzi depilatoarebig grinhee hee

| Lexy ♥ a răspuns:

Pai nu ai cu ce sa iti dai ca o sa vad pana la urma ca nu mai ai mustata asa ca...ramai cu ialaughing

| FeTTiza a răspuns:

Crema epilatoare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor daca tio iei nu are ce sati mai faca. Eu sunt fata si mama mea tot nu a fost de acordwinking si tot mi-am luat-olaughing si nu mai are acum ce sa-mi facatongue

| danielb a răspuns:

Te dai cu ceara pentru epilare :p

| flavius_3642 a răspuns:

laughing ori ca te faci cu lama sau cu ceara pentru epilare tot se vede ca numai ai mustata laughing asa ca incearca sa-l convingi sa te lase baftawinking

| flavius_3642 a răspuns:

laughing Ori ca te faci cu lama sau cu ceara pentru epilare tot se vede ca numai ai mustata laughing Asa ca incearca sa-l convingi sa te lase baftawinking