Stii ceeia ce e frumos nu e sanatos indeosedi pirsingul in burig daca intimplator iti introduce o infectie apoi ce faci sau nu o sa poti sa ai copii din cauza asta. Dar mai buna varianta e sa te sfetui cu un medic.Inainte de a face gandeste-te bine
Imi plac fetele cu piercing in buric. nu stiu dc.
cu toate ca prietena mea nu are...
Pai, nu stiu ce sa zic, de obicei nu sunt de acord cu astfel de lucruri, dar faci cum vrei.Nu am inteles, de ce prietena ta a spus ca nu e bine sa iti faci in Aprilie? Daca vrei cu adevarat asta, poti sa iti faci cand doresti, e treaba ta.Bafta!
Daca esti convinsa ca vrei.mai bine profiti de vreme si-l faci acum sa se poata vindeca in voie sub haine
Cu asta ma confrunt si eu vroiam sa mi-l pun pana de sarbatori dar cel care imi face pierce-ul mi-a zis sa ast pana la primavara ca pana'n vara sa mi se vindece
pritena ta zice si uh ti-l faci cand te simti pregatita. app cati ani ai eu am 14 jumate
Eu zic ca e perfect stiu care si au facut si cam in perioada aia e cel mai bine, iarna nu e bine deloc, nici cand e frig, iar vara cand e soare nu e bine sa stai cu el la soare daca atunci ti l ai pus, ai ales momentul perfect
Mai bine iti faci acum ca e frig si ti se vindeca mai bine... da vara e caldura si e mai mult praf si risti sa se infecteze.
Eu mi-am facut in martie anul trecut. Teoretic in 6-7 luni se vindeca, asta generalizand. Pentru ca unele nu mai au nimic dupa o luna iar altele trag cu el si dupa un an. E bine sa iti faci la inceput de primavara pentru a avea cum sa te expui la soare vara. Insa daca ti-ai facut in aprilie nu e nici o problema sa te duci la mare. Dimpotriva se vindeca mai repede doar sa ai grija ca atunci cand ajungi acasa sa il speli foarte bine cu sapun antibacterian si sa il dai cu crema. Eu am folosit baneocin si m-am lovit de cateva ori la el si acum folosesc bepanthen. E foarte buna si vindeca repede. Trebuie sa ai mare grija de el pana la vara sa fii sigura ca nu exista nici un pericol. Multa bafta (iarna nu e bine sa il faci ca ti se agata in pulovere, de aia primavara cand porti bluzite mai lejere se diminueaza riscul de agatat)