| Stefiiii a întrebat:

Vreau sa imi pun pirce in limba si vreau sa stiu si eu daca toare ffff rau, daca incomodeaza cu ceva mai ales la sarut big grinwhistling deci vreau si eu putin ajutor si tot ce stiti despre asta tongue raps care are cele mai multe detalii primeste funda:X

Răspuns Câştigător
| Bubu_5492 a răspuns:

Durerea e suportabila. ti se umfla limba vreo 4 -5 zile(la mine asa a fost) zile si nu poti manca.nu te deranjeaza daca saruti, dar chestia e ca tijele pentru pierceuri de limba sunt lungi, si asta incomodeaza mai ales ca iti spargi smaltzul la dinti.

6 răspunsuri:
| laurika_3432 a răspuns:

Sia facut o prietena de-a mea cu care mai stau pe afara si e foarte dureros din cate mi-a spus ti se umfla limba si nu ai voie sa mananci vreo 2 3 zile din cate mi-a spus ea si de chestia ca sarutul nu stiu sa iti spun nimic... in schimb cred ca team putut ajuta putin...big grin e foarte dureros.big grin fundita?:X:X:Xlove struck

| Bubu_5492 a răspuns:

Pai nu stiu, eu am acum in limba, da m-am obisnuit cu el.
e ok, doar ca eu mi l-am dat singura si mi l-am dat prea in fata.Incearca sa ti l faci putin mai in spate si in felul asta nu te va deranja aproape delocbig grin

| Bubu_5492 a răspuns:

Ba frate eu asa auzisem.adica momentan am dintii oklaughing
si il am de vreo 3 ani.
fa-ti pierceul si mai vezi u apoi cum sta treaba.big grin

| Stefiiii explică:

Si ce ma sfatuiesti sa fac?

| Stefiiii explică:

Pai o sa ma duc la salon :d ai zis u ca sare smaltzul la dinti e adev?:-s adica tie tzia sarit?:s

| Flavius007 a răspuns:

Da... te va durea limba