Aaah, parasita de ziua ei, da, da, i remember you.Oh hey, felicitari! Macar ai facut un pas inainte daca ai ajuns la acest punct. Urat lucru disperarea, stiu
Aspectul fizic il poti schimba usor cu putina ambitie, daca o ai.Nu o ai in momentul in care doar te gandesti ca vrei, dar nu realizezi nici un lucru concret in acea directie, iar atunci trebuie sa te mai motivezi.
Modul de a gandi, hm, aici poate fi mai dificil sa stii pentru ca esti o persoana care se desconsidera si nu tii deloc la tine.Tii? Nici nu ma gandeam.Imagineaza`ti totusi cum ar fi daca ai tine la tine la fel de mult cum tii la vorbele celor din jur.ti-ar mai pasa atunci ce spun ei? Probabil nu, pentru ca adevarul este in tine si minciuna sunt ei.Nu te cunosti indeajuns de mult si nu stii ce`ti doresti de la tine si tot ce te inconjoara.Incepe de aici, stabileste un lucru pe care vrei sa il obtii din fiecare situatie si relatie. Vrei in jurul tau persoane care sa te traga in jos? Nu? Atunci zi`le papa si cauta persoane care sa te ajute sa evoluezi. Vrei o relatie bolnava? Nu? Atunci papa iar si urmatoarea. Daca tu nu iti impui anumite limite si nu stii ce vrei concret, mereu vei fi afectata si influentata de oricine si orice.
" Un sut in fund, un pas inainte. "
Mda..inca mai sufar..destul de mult chiar dar incerc sa ma consolez cu gandul ca e cineva acolo sus care vede tot si ca intr-o zi "roata se intoarce" si trebuie sa ii dau timp vietii sa faca asta si ca intr-un final singurul care o sa regrete o sa fie el.
Multumesc mult de sfaturi
Oricand vei mai avea nevoie.
Bro.
Si eu am fost ca tine. Dar lovindu-ma de multe in viata de la regrete la mici fire de par alb in cap, cam sunt prea rece uneori. Si asta numai din cauza a ce am patit cat am fost plecat din tara.
Tot ce poti face e sa incerci a te indeparta de cei cu energia negativa prin a iti ocupa timpul cu alte chestii mai importante sau folositoare. Sunt multe lucuri ce poti face intr-o zi sau intr-o ora.
O alta chestia ar fi sa gandesti de 3 ori inainte de a face un lucru. Eu asa fac mereu. Nu ma gandesc de doua ori pentru ca sa zicem vreau sa rezolv o problema, nu ma gandesc doar la ce e usor ci mai mult la ce e mai greu si poti veni cu alte idei peste acea idee, ce rezulta intr-un raspuns fix si final.
Cat despre aspectul fizic, asta se poate schimba foarte usor. Trebuie doar sa ai un nou look, sa te imbraci altfel, sa iti schimbi meniul sau mananci mai putin dar regulat si totul va fi ok.
Hey,si eu am fost asa,doar daca se uita cineva la mine ma suparam,in mintea mea, credeam ca vb despre mine, chiar daca nu era asa. Într-o dimineata mi-am spus sa nu mai fiu asa, daca as ramane asa, nu voi fi fericita mai deloc.Usor-usor nu am mai bagat in seama aceste lucruri, si acum sunt mai fericita.
Hei, schimbarea asta se face de la sine in functie de lucrurile prin care treci in viata. si eu am vrut acelasi lucru ca si tine,n-am reusit,dar au venit multe probleme si chesti care au tinut ceva,si aceste lucruri m-au facut sa fiu rece, nepasatoare. legat de ce spun ceilalti, pe tine nu trebuie sa te intereseze, intelegi? ei intodeauna au ceva de spus, trebuie sa te gandesti doar ca este viata ta si poti face ce vrei cu dreptul de-a nu fi judecat..caci, stiu si eu.e viata ta , parerile lor trebuie sa fie nule pentru tine, sa te gandesti ca nimeni nu a spus nimic legat de tine sau de ceea ce ai facut,atata timp cat inveti sa te apreciezi si accepti pe tine insuti ca om din toate punctele de vedere,parerile ceor din jur nu mai conteaza,si sti ce bine te simti sa stii ca poti face ce vrei iar ce-i din jur nu conteaza? sa stii ca nu tu intereseaza sau afecteaza aceste lucruri, simte-te bine in pielea ta si pune doar persoanele care tin cu adevarat la tine si la care ti si tu la randul tau,atat,pe restul' da-i incolo si legat de sensibilitate,gandeste-te la vorba asta "mai bine sa fi un demon cu creier,decat un inger cu inima" decat sa plngi si sa te doara comentariile din partea oamenilor legate de lucrurile pe care le faci si parerile lor,mai bine spui, ma doare undeva de toata lumea din jurul meu,daca ei sunt reci,joaca pervers si chesti,eu de ce as fi mai buna? Trateaza un om fix asa cum te trateaza,oricine ar fi,indiferent de situatie,nu mai fi asa buna cu cei din jur ca profita de lucrul asta,impune-ti mereu punctele de vedere si parerile si nu pune suflet repede,mai ales pentru persoane care sti si tu ca nu merita,fa-i doar ce vrei tu si nu lua in considerare ce zic cei din jur. Fi rece,si pune-te in primul rand,pe primul loc,pe tine. crezi ca cei din jur nu fac acelasi lucru? nimanui nu-i pasa de nimeni aproape,toti isi urmaresc interesele,de ce ai fi bun intr-o lume si o societate ca asta,vei fi luat de prost,. si legat de aspectul fizic, ugh. acolo nu ot comenta,important este sa ai stilul care iti place tie si iti este mai comod,te poti imbraca sport,la moda,punk,emo, lejer, sexy, exact cum iti place, asa sa fi, poti combina unele stiluri chiar, cum iti place tie, sper ca te-am ajutat, te pup.
ionutcautis întreabă:
ale0409 întreabă: