Iti inteleg nervi dupa cum ti-am mai zis nu te supara pe mine ca te fac nebuna dar asta este adevarul. Daca nu vrei sa ma asculti cu psihiatrul atunci fa ce vrei.Iti recomand sa te duci in padure si sa te dai cu capul de un copac pana nu mai poti apoi dati 2 palme peste fata si incepe si urla zicand ca viata e dura si te vei simti mai bine. a 2 varianta e cea cu psihiatrul dar tu nu ma asculti. bafta
Ehh eu rezist de 18 ani cu ai mei tot asa fac orice as face nu inteleg oricum acum nu trebuie sa faci o prostie sa iei 300 pastile dif sa ajungi prin spitale incearca sa le spui ce ai pe suflet si sa le tot spui ca daca mai continua asa o sa pleci de acasa trebuie sa ai vreo ruda ceva pe unde ai putea sa stai macar 3-4 zile pana isi dau seama de ce fac daca se tot cearta mai bine ar da divort..pentru ca in timp iti va afecta psihicul...este destul de naspa o sa fii tot timpul nervoasa si o sa simti ca trebuie sa te razbuni pe cineva (prin cearta)nu o sa poti in timp sa ai o relatie normal..iti trebuie un mediu linistit unde sa stai pntr ca esti in crestere si acum ti se dezvolta caracterul..presupun ca ei zic ca mai stau impreuna din cauza ca iti fac tie un bine si sa ai o familie unita dar nu este asa ai grija.:*
Spunele si u ca ai un iubit si ca esti insarcinata si ca vei pleca de acasa