| mejustme444 a întrebat:

Vreau sa imi spuneti la ce serial sa ma uit?(P. S. daca e cu vampiri e perfect, va rog fara telenovele,,, pana cum m-am uitat la the vampire diaries si gossip girl)_---dau funda---.

Răspuns Câştigător
| Madutza20 a răspuns:

Te mai poti uita la 90210 este un film cu adolescenti, ceva gen gossip girl, sunt deja la al 3 lea sez.Cu vampiri ar mai fi The Gates, au doar un sez pana acum, urmeaza sa inceapa si al 2 lea sez, dar nu se stie cand.Si cam atat, la astea ma uit si eu, daca e sa-ti mai gasesc ceva, te anunt, ok?!winkingast funditatonguebig grin

3 răspunsuri:
| Choco a răspuns:

Uite`te la true blood :X e genial filmu. pana acum au aparut 3 sezoane si urmatoru apare anul viitor prin mai parca... e ft fain serialu. si e cu vampiri happy

| xoxoem a răspuns:

True Blood, Supernatural, 90210, Hellcats, One Tree Hill, O. C. California, The Beautiful Life... Toate sunt super seriale :) Mai multe detalii gasesti pe http://www.cwtv.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca poate sa sune enervant, dar mai bine te apuci de citit, ideea e sa gasesti o carte bunawinking. pe mine "de veghe in lanul de secara" de salinger m-a captivat mai mult decat TV-ul, chiar si spre mirarea meabig grin