| CristiB93 a întrebat:

Vreau sa intreb fetele ce parere au despre baietii timizi credeti ca e bine sa fi timid?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine e timid da dovada ca are un suflet bun fata de unul care e lansat la fete si nesimtit la acelasi timp ca le tot schimba pe zi ce trece.

| DeutzaMika a răspuns:

Nu cred ca e bine sa fi un baiat timid, deoarece cand vrei sa fi cu o fata tu trebuie sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, tu trebuie sa o saruti primul, ti trebuie sa o inviti primul in oras! Fata trebuie a fie cea timida!
Sper ca nu te-am debusolat! Ci ti-am fost de ajutor!

| CristiB93 explică (pentru DeutzaMika):

Eu cred ca e bine sa fi macar putin timid deoarece altfel esti un baiat cam nerusinat si nesimtit si nu cred ca la vreo fata serioasa i place un baiat dinasta iar in ce priveste faza cu trebuie sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine eu cred ca orice baiat oricat de timid ar fi pana la urma isi face curaj si o intreaba pe fata daca vrea sa fie cu el.

| DeutzaMika a răspuns (pentru CristiB93):

Fiecare cu parerea lui! Eu mi-am exprimat parerea, acum depinde doar de tine.

| BoAfan a răspuns:

Nu ca pentru ca daca este timid isi bate toti joc de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce atat palavrageala...Suntem 7 miliarde. cum ar fi sa fim toti la fel? unora le plac timizii, altele sunt atrase de aia mai tupeisti. nu suntem facuti dupa niste standarde ca robotii. oricum incearca sa nu ramai prea sensibil ca e periculos. nu o arde in tragedii sa nu devii leguma