Fizicul nu e de neglijat mai ales la prima vedere (dar este o calitate relativ efemeră)... şi sufletul are mare importanţă nu zic ba, dar cea mai importantă mi se pare inteligenţa... decât un suflet bun de prostănac, mai bine lipsă...
Pt mine este mai important sufletu. Dejeaba arata bine daca sufletul este rau. (Parerea mea)
Iti dai seama k majoritatea ne uitam in primul rand la cum arata baiatul respctiv si apoi cu timpul il cunoastem si ne dam seama si de alte calitati ale lui.si sufletul insa este destul de imporatnt pentru ca decat sa stai cu un baiat frumos si care sa.si bata joc de tine mai bine alegi unul mai putin dragut dar care stie sa te respecte sa aiba greija de tine sa te iubeasca:X:X:X
Alea grase si urate zic sufletul. mah sa fim seriosi... fizicu e primul. cui nu i place ca sa fim admirate?
Aman2, pentru ca nu pot sta cu un baiat care arata groaznic, si nici nu pot sta cu un baiat care are sufletul rau, deci aman2
Daca as fi fost fata, la tine Sergiu, sigur mi-ar fi placut in primul rand sufletul.
La inceput conteaza f mult fizicul pentru ca desi spunem k iubim "continutul"toti ne dam in vant dupa ambalaje iar dupa o perioada cand deja incepi sa simti anumite lucruri pentru pers respectiva e logic k sufletul urk pe primul loc sh conteaza cel mai mult
La un baiat cel mai mult si cel mai mult conteaza ce este in suflet decat cum arata.