anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa invat cum se joaca Barn Buddy pe hi5.
As vrea sa ma ajutati cu regulile jocului, cu ceea ce trebuie sa fac, daca toate nivelele sunt gratis...
Eu nu stiu mai nimic despre joc, asa ca va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac.

Cel mai explicit primeste fundytza, iar celelalte folositor, inteligent...

18 răspunsuri:
| Css a răspuns:

Imi pare rau dar nici eu nu stiu

| Roxana_2291 a răspuns:

Jocul acela, mie imi place foarte mult sunt nivelul 38, sunt o gramada de legume, fructe, flori, animale, care ti le poti cumpara cu "coins" dar ti le poti cumpara si cu bani adevarati adica prin sms sau card, dar daca nu vrei sa le cumperi prin sms si card nu-i nici-o problema te poti juca si asa. Daca vrei mai multe delalii, lasa-mi un msj sa-ti las id-ul meu.

| Koody5 a răspuns:

Eu sunt la 145 acumbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numa level'u 38? eu am 65

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa plantezi fructe si legume pe barn budy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

- Deci prima oara intri in jocul barn buddy. Iti da acolo jos sageata lopata un cos etc. E Ana tu trebuie sa dai la acel cos de sus, din colt dreapta dai la legume si iti cumperi o leguma cat te tine banuti. Dupa ce cumperi trebuie sa le plantezi apasand jos unde este cosuletul si le pui pe o coloana de pamant le uzi le dai cu sprai de iarba de gandaci etc. Dupa ce creste plantele tu primesti bani pentru ce ai produs din iele iar bani ii ei de la acel cos de sus din dreapta ca si cum ar fi nisip in el si asa mai departe bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E forte usor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da vreau id tu roxana sa ma ajuti la ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt l nivelu 50 si e foarte distractiv

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt la nvl 77

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu spun. jocul are niste reguli astea find: da nu furi de la prieteni tai cand are cainele mancare da poti fura cand nu are mancare, saty cumrero frucre sau plante de la shop acolo sus, si sa le pui fertylizant. poti saty cumperi animale si mai multe.
poti sati cumperi caine doar daca ai 20 de prieteni si animale daca ai facute anumite nivele. eu am nivelul 31. sunt o granada de fructe. legume, flori, animale si ti le poti cumpera cu "coins"
si coins poti sati cumperi cu bani adevarati, dar si cei rosii ti poti cumpara cu bani adevarati. cei rosii ii castigi tot la 4 nivele ex: eu am nivelul 36 si numa la nivelul 40 imi da bani rosii. si mai poti sati cumperi si panorame, case, custy pe catel, fan. eu iti urez noroc si sa te pricepi si sper ca raspunsul meu te-a ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astfel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu sa ma joc barn buddy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu imi mai merge jocul. ce sa fac?

| Dragan_Catalin_1974 a răspuns:

Ba cum intru si eu pe barn buddy pe hi5 daca am dat logare pe facebook?
Pur si simplu nu-l gasesc!

| marian2001 a răspuns:

Bine ai venit la barn buddy. Barn buddy este un joc tip ferma. Iti cultivi plante proprii si l-e vinzi pe monede. Sa vedem cum sa incepem.
1)Primul pas este sa cumperi seminte din magazin:
2)Apoi, planteaza semintele pe terenul tau. Vei gasi semintele pe care le-ai cumparat in sac:
3)Acum ai grija de plante in timp ce cresc. S-ar putea ca pamantul sa se usuce, sau planta sa fie atacata de gandaci sau sa creasca buruieni.
4)Adu-ti aminte, sanatatea plantelor iti afecteaza recolta. Asa ca ai grija de plante cat de bine poti.
5)Plantele trec printr-o serie de etape de crestere. Cand acestea sunt deplin dezvoltate, puteti recolta plantele si le puteti vinde pe monede. Foloseste manusa de la instrumente pentru a strange recolta: Mergi la hambar si vinde-le.
6)Viziteaza fermele prietenilor. Iti poti ajuta sa aiba grija de plante, sau poti fi rau si sa adaugi gandaci sau buruieni! Daca intri repede, poti fura chiar din recolta lor si sa o vinzi. Dar fii atent, prietenii tai iti pot face acelasi lucru. Ai putea dori sa obtii un caine pentru a-ti proteja ferma.

| marian2001 a răspuns:

Dai funda mie, lui marian2001 adica eu?

| papusikasexy a răspuns:

Ii cel mai naspa joc de pe pamanat m-am jucat da ii varza joku ala degeaba toata lumea zice ca ii fainphbbbbtphbbbbtphbbbbtchatterboxchatterbox