anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa le aduc la cunostinta copiilor si adolescentilor de pe acest site [care posteaza intrebari legate de scoala ]ca noi nu avem voie sa facem tema in locul vostru!

Răspuns Câştigător
| . a răspuns:

Bravo, mah! Vad ca esti foarte directa si asta-i un lucru pe care-l respect. Era si timpul ca cineva sa le aduca la cunostinta copchilashilor ca temele lor sunt problemele lor proprii si personale. In ultimu' timp pe mine au inceput sa ma enerveze la culme intrebarile legate de teme, da' nu stau sa le bag in seama. Respect!

15 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Temele altora nu le fac.
Temele nu mi le postez aici. In primul rand, prea putini ar sti sa le rezolve, iar in al doilea rand pot fi si eu atent la ora sa ca fiu in stare sa-mi fac o afurisita de problema.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Felicitari! Vad ca ai o gramada de raspunsuri.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Adica am fost ironica!

| ViVi a răspuns:

Asa fii dura laughing glumeam
da stiu sad m-am saturat de intrebari despre temewinking

| ViVi a răspuns:

Scz m-am saturat de intrebari despre teme

auran
| auran a răspuns:

Ehh, eu am fost "mustruluita" ca mai repede dau un raspuns legat de sex decat sa fac tema cuiva... daca eu nu stiu cum sa ajut pe altul?! confused

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Am observat si eu ca sunt multi care se plang.
De aia s-au inscris pe site, sa se planga ca nu se descurc la scoala?
Copii...vedeti-va de treaba si puneti-va cu burta pe carte in loc s puneti intrebari stupide pe acest site destinat exclusiv problemelor cu adevarat importante!

| Gabry a răspuns:

Deja stiu asta, dar pentru ei regulile sunt facut pentru a fi incalcate...

| Haydee a răspuns:

Asa e! Sunt de acord cu tine!
Dra totusi vreau un raspuns pentru tema mea: 2+2=? rolling on the floor

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Ai dreptatehappy...

trebuie sa si puna mintea la contributie...asa imi spunea si mie matusimealaughing

| madboy8 a răspuns:

Eu nu ma pricep la teme! si punct. Asa ca nu o sa va raspund daca intrebati... sa vedem cine o facewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce interesant laughing dar te-ai uitat pe blog, sa vezi ca esti pe lista celor care posteaza tocmai asa ceva?

Repet:Ce interesant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Așa, fă-te rea cu ei.
Mrrrrrrrrrrrrrrr...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@brianna acum m-am uitat pe blog!
Si din cate am inteles eu este o lista cu cei care au postat intrebari legate de scoala/teme, nu?
Eu nu am postat deci nu inteleg dc sunt pe lista frustrated

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zbenguici cum adica am "o gramada de raspunsuri"
xoxo
by dydee