Eu zic sa te comporti normal cu ele, ba chiar sa le faci complimente"aaa ce bine iti sta parul nu stiu ce". Cand ele vad ca sunt rautacioase cu tine vor inceta.Sau poti sa iti faci mai multi prieteni, sa incerci sa te impaci cu toti, si sa ii intorci tu pe ei impotriva lor.Dar cel imi adecvat ar fi sa le intrebi in fata"ce aveti ma fetelor cu mine?".Dar nu cu o voce de nevinovata, ci din contra.Incearca sa iei atitudine cu ele.Nu vor inceta asa cu una cu doua.Sau poti sa dai o petrecere, sa inviti cei mai tari copii, dar doar pe ele nu.se vor simti prost si invidioase.Sau cum a mai zis aici cineva, stai cu baiatul de care lor le place.Imbracate cum se imbraca ele, adica incearca sa iti cumperi haine ca ale lor.Incearca sa le vii de hac.
Eu camd asa procedez.
Sper ca te-am ajutat! funda?
Buna maya deci cam kompilkat relatia mamei tale cu tatal lor e o problema fii atenta spune-i mamei tale sa ii invite familia la cina acolo adulti dscuta si lucrurile se lamuresc mai bine sa vb cu tatal lor si acolo totul se va lamuri si va veti imprietenii si prietenilor arata-le ca esti o persoana buna bafta funda?
cam greu ai putea de exemplu s asta-i cu un baiat de care le place lor asta le.ar face ft invidioase. sau ai putea sa le faci pe ele sa cada prost.
replici. asta vine din interiorul tau. nu stiu nu ai spus daca esti tupeista. eu una sunt si daca cineva imi zice ceva imediat ii dau replcia. nu mai fii generoasa si buan si le baga in seama. asa am fost si eu si nu e bine
nu stiu parerea mea
ale0409 întreabă: