| mihaeladaria23 a întrebat:

Vreau să mă angajez peste vară. Ce sfaturi aveți? (Am terminat clasa a 11a)

8 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Construcții restaurante litoral Penny Market Lidl Cora fă-ți sv și caută de muncă cinstită.

Vara in Romania este plin de muncă cinstită. iarna mai greoi doar sa ai muncă fixă cu contracte pe termen nedefinit...

| Madaxo97 a răspuns:

Chelner, ospătar, sau la fast-food KFC, McDonalds, la supermarket dacă te accepta, sau ca promoter

| MistarGoGu a răspuns (pentru 1onurSimion):

Fete în construcții jur ca nu am văzut! User-ul este fata! Eventual la birou în firma de construcții sa facă cafele marelui BOSS

| 1onurSimion a răspuns (pentru MistarGoGu):

Am văzut cu ochii mei Dumnezeu îmi este martor o femeie de una singură la o înălțime foarte mare era de una singură pe nimeni nu avea lângă ia și vopsea un block întreg am stat și m-am uitat cu admirație cât curaj avea și faptului că avea echipamentul de construcții pe ia și muncea de una singură la o înălțime foarte mare.

Nu-mi venea să cred ce vedeam cu ochii mei că o femei poate muncit și în construcții.

| MistarGoGu a răspuns (pentru 1onurSimion):

În România? Damele de la noi au alte preocupari mai " intelectuale " influencer, fotomodel, videochat nu știu ele cu vopseaua și bidineaua

Eu sunt un păcătos la rândul meu eu merg pe drumul lui Dumnezeu eu nu merg pe trecutul și cărările nimănui nu am venit și n-am fost adus pe lumea sa judec oamenii după trecutul lor și nici să aruncă cu piatră în vinovați și ne vinovați. Este decizia acele femeie ce face cu sufletul ei cu viața ei cu corpul și trupul ei. Nu sânt eu tatăl ei soțul ei prietenul ei so sfătuiesc ce se facă cu sufletul și corpul ei și viața ei daca o femeie o fată consideră dorește și vrea să aibă câți mai mulți prieteni tovarăși amicii relație este strict decizia și treab la femeia aia fata ai ce face cu sufletul ei trupul ei corpul ei.

Eu nu sunt Dumnezeu și sunt un păcătos care caută iertarea lui Dumnezeu mila lui Dumnezeu bunătatea lui Dumnezeu după sufletul și inima mea și meritul pe care și dacă consideră Dumnezeu căl merit într-adevăr cu Adevărat Amin.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Madaxo97):

Chelnerița*, ospătărița,* scuze credeam ca ești baiat