@ Cristyandrei - data viitoare cand vrei sa iti dai cu parerea m-ai bine documenteazate inainte.
@ ShArP3 - te poti apuca si de kickbox si sala in acelasi timp doar ca va fi greu sa te mentii cu ambele pe linia de plutire ( adica vei fi obosit pentru una dintre cele doua)
In legatura cu stagnarea inaltimii de la sala, nu exista asa ceva. Cum ai si 14 ani m-ai ai de crescut mult si bine. Sala nu te va afecta cu absolut nimic, din contra chiar te va ajuta m-ai bine la dezvoltare.
Da...eu iti spun poti sa faci kick boc...si daca vrei sa iti faci musculatura exercitii usoare gen abdomene genoflectiuni sa fugi seara si poti sa mergi la fitness dar nu sa traci de fiare ca atunci nu mai cresti deloc. sper ca te-am ajutat si sper ca merit o funda
Baiete nu ai cum sa faci SALA si KICKBOX poate invers, Kickbox faci la sala. Ce spunea un prieten " nu ai voie sa faci sala cat timp vrei sa faci kickbox pentru ca muschii iti ia din viteza si din agilitate(exemplu BoB Sapp ce-l mai prost jucator dar loveste cu o tona jumate) ". " Kick-Boxul este unul din cele mai bune si frumoase sporturi.
Eu am practicat KickBox chinezesc(in combinatie cu kung fu)este foarte greu,se bazeaza mult pe rezistenta,noi faceam o ora rezistenta o ora antrenament intr-o zi.
Pe strada ajuta orice stil de lupta,pentru ca spre deosebire de meltenii care se bat ca animalele tu sti sa folosesti lovituri corecte. exemplu pana vine ala cu pumnul din fundu gradinii tu deja i-ai dat-o in barba scurt si doarme.
Eu de cand am practicat,nu imi mai este frica pe strada de batai, ma bat si cu 3, nu e o problema.
Dar problema este alta,cat timp ai contract cu o sala de kickbox esti intr-o baza de date,iar daca cineva te reclama ca l-ai batut pe strada,faci niste puscarie pentru ca pumnul tau este considerat arma alba,eu am dosar penal pentru vatamare corporala grava si faptul ca am facut kickbox m-a dezavantajat mult in dosar.
Oricum o sa inveti ca kickbox-ul, si in general luptele sunt arta, nu bataie. " Salut!
croissant întreabă: