| rrrrrrrr a întrebat:

Vreau sa ma combin cu un baiat dar...acel baiat vrea sa astept pana in vara.Eu in vara plec din tara. Ce sa fac? Funditalove struck

3 răspunsuri:
| zelda a răspuns:

El presupun ca vrea sa fie cu tine in vara ca sa considere relatia dintre voi "de-o vara" adica nimic important. Spune-i ca tu in vara nu o sa mai fi in tara, explica-i situatia ta si vorbeste cu el foarte serios daca intr-adevar vrei sa fi cu el. Intreaba-l de ce in vara si nu acum.chestii de genul. Asa te vei lamuri daca vrae ceva serios sau ceva de care sa uite repede. Vorbeste cu elhappy

| AuDCul0ri a răspuns:

Nu inteleg de ce ar vrea sa astepti pana in vara... Daca te'ar place te'ai combina cu el acum.Mai bine iti gasesti alt baiat, nu cred ca te iubeste daca spune sa astepti pana in vara si nu inteleg de ce...

| Adry05 a răspuns:

Pai, draga mea, cum ne-ai zis noua [o varinata foarte buna si la subiect, felicitari pentru astaon the phone ai putea sa-i zici si lui. Spune-i, ca-l placi si ca vrei sa stai cu el insa problema e ca nu poti la vara caci vei placa din tara. Daca, chiar te place va intelege, si daca chiar te place va accepta si acum, daca nu, inteba-l care e motivul, poate e ceva personal. Nu se stie! Deci, daca vrei sa ai vreo sansa cu el, intreba-l daca te refuza si dupa ce-i spui asta. Mult succes si o zi buna!kiss