| Houselaurie a întrebat:

Vreau sa ma despart de prietena mea dar nu stiu cum sa ii spun, pentru ca nu stiu cum va reactiona deoarece are 13 ani si eu am 18.se tine de mine de ceva timp, mesaje, apeluri.ne-am si intalnit si ne-am sarutat incontinuu, tine foarte mult la mine, in acelasi timp si eu tin la ea, dar este putin prea mica, si na e si minora.imi si este rusine sa ies cu ea pe strada, pentru ca ceilalti vor rade de mine, din cauza diferentei dintre noi.in acelasi timp, nici mie nu imi convine, vreau una mai maricica macar 15, 16, e alta treaba.cred ca cea mai buna varianta ar fi sa ma despart de ea, nu mai ca nu stiu cum sa ii spun, ce sa ii spun pentru ca na e mica si poate o vezi ca isi taie venele, sau alte prostii de astea, nici nu vreau sa o fac sa sufere. ce sa ii zic? multumesc.

3 răspunsuri:
| bodysun a răspuns:

De ce te-ai combinat cu ea daca iti este rusine sa iesi cu ea pe strada?

| Darklightt a răspuns:

In primul rand,fa-o sa te urasca/la varsta asta se intampla foarte usor,si asa poate isi gaseste pe altcineva sau fa-i cunostinta cu un prieten de-al tau care sa stie ca vrei sa te desparti de ea ca sa te poata ajuta. si inca ceva:daca chiar tii la ea cu adevarat, nu te desparti de ea, pentru ca oricum lumea va vorbi si va rade

| marialungu a răspuns:

nu poti spune ca trebuie sa pleci departe si nu t mai poti intalni, nu i spune ca ai gasit pe altcineva poate ca isi taie venele etc. dupa parerea mea.fa ceva sa se supere, sa nu mai fii u ca sa te respinga fa ceva ce nu i place ei nu mai fii romantic si cred ca daca continui te va ignora si va cauta p altcineva ...bafta